Acasă Eveniment Cum a vrut o familie din Teleorman să-și scoată fetița de 8...

Cum a vrut o familie din Teleorman să-și scoată fetița de 8 ani din țară

832
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră arădeni au descoperit între banchetele unui microbuz, o fată în vârstă de 8 ani, ascunsă de mama ei sub fustă, cu intenţia de a fi trecută ilegal frontiera româno-maghiară.

În această dimineaţă, în jurul orei 00.15, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară un cetăţean român în vârstă de 31 ani, domiciliat în judeţul Teleorman, care conducea un microbuz marca Mercedes Vito, înmatriculat în Bulgaria. În mijlocul de transport mai călătorea și soţia sa în vârstă de 28 de ani. Cu ocazia controlului autovehiculului, poliţiştii de frontieră au descoperit între banchetele microbuzului, ascunsă sub fusta mamei, o fetiţă de 8 ani.

La cercetări, cei doi părinţi au declarat că au recurs la această metodă deoarece au pierdut paşaportul valabil al fetei şi doreau să ajungă toţi trei în Germania.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat pentru ambii părinţi.

Comentarii

comentarii