Acasă Cultura Cum ar fi să scrieți poveștile Timișoarei? La pas prin Iosefin, de...

Cum ar fi să scrieți poveștile Timișoarei? La pas prin Iosefin, de Ziua Mondială a Apei

DISTRIBUIȚI

V-ați gândit cum ar fi să scrieți chiar voi povești ale orașului? Nu spuneți niciodată nu, trebuie măcar să încercați și s-ar putea să aveți o surpriză plăcută. Puteți face primul pas chiar miercuri, 22 martie, de Ziua Mondială a Apei.

Asociația Prin Banat vă invită la un atelier de scriere creativă pentru adulți pe tema apei, ca parte a proiectului „Refuncționalizare imobil pentru Centru Cultural – Turn de Apă, Iosefin”. Totul începe cu o scurtă plimbare pe malul Begăi, prin cartierul Iosefin. Apoi, ghidați de Claudia Tănăsescu, veți explora, prin diverse exerciții de scriere creativă, tema apei, folosind instrumentele ficțiunii, memorialisticii și detaliile orașului.
Atelierul va avea loc miercuri, 22 martie, între orele 18 și 20. Participarea la atelier este gratuită, în limita a 10 de locuri.

Este necesară completarea formularului de înscriere alăturat: http://bitly.ws/BHpG. Veți primi apoi prin e-mail confirmarea participării, precum și detalii referitoare la derularea atelierului.

Proiectul „Refuncționalizare imobil pentru Centru Cultural – Turn de Apă, Iosefin” este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021, în Programul RO-Cultura. El este implementat de Primăria Municipiului Timișoara, în calitate de promotor de proiect, alături de Asociația Prin Banat, în calitate de partener.

 

Comentarii

comentarii