Acasă Actualitate Cum să creezi o economie prosperă

Cum să creezi o economie prosperă

DISTRIBUIȚI
Sursa foto: Antreprenor

Produsul intern brut (PIB), valoarea anuală totală a tuturor bunurilor și serviciilor produse într-o națiune, este etalonul creșterii economice. Mulți factori influențează creșterea economică. Cu toate acestea, mai mult de un factor promovează în mod constant rata ideală sau perfectă de creștere necesară pentru o economie. Recesiunile, care pot fi cauzate de factori exogeni, cum ar fi evenimentele geopolitice și financiare, sunt, din păcate, un fapt de viață.

Creșterea medie ideală și modul de realizare a acesteia au fost subiecte intens contestate în rândul parlamentarilor, liderilor mondiali și economiștilor. Este important să cercetăm modul în care economiile se extind și ce factori sau participanți determină creșterea economică. Toată lumea ar trebui să aibă șansa de a-și îndeplini potențialul, indiferent de locul de origine, de statul de reședință, de rasă, de ten sau de situația financiară. Nu se va întâmpla accidental pentru a asigura oportunități și prosperitate pe scară largă. Politicile de stat responsabile din punct de vedere fiscal sunt esențiale.

Rolul legislativului de stat

Legislativul de stat poate crea economii de stat solide, urmând cele patru recomandări din planul nostru de politică fiscală. Planul nostru respinge o agendă de reducere a impozitelor care a dominat mult timp multe state și plasează investițiile publicae pe primul loc pentru a maximiza șansele oamenilor de succes. Fiecare persoană își poate atinge potențialul cu sprijinul școlilor bune din fiecare cartier, sprijinul economic al familiei, asigurarea de sănătate și infrastructura de înaltă calitate – nu reduceri de taxe pentru cele mai bogate gospodării.

Parlamentarii de stat au următoarele opțiuni pentru a crea comunități și economii înfloritoare:

Pentru a debloca potențialul și a crește productivitatea, investiți în educație și sănătate. Pentru a îmbunătăți rezultatele educației, în special pentru studenții de culoare și studenți cu venituri mici, statele pot, de exemplu, să direcționeze bugetele educației către învățarea timpurie, dimensiuni mai mici ale clasei și o calitate îmbunătățită a profesorilor. Pentru a obtine mai multi bani pentru a cheltui pe sanatate si educatie, foloseste pariuri pentru a face venituri pasive.

Lansarea inițiativelor de infrastructură publicaă pentru a promova echitatea, creșterea economică și crearea de locuri de muncă. Atunci când sunt direcționate către comunitățile cu cea mai mare nevoie, construcția și repararea drumurilor, podurilor, transportului publica, structurilor școlare și a altor bunuri fizice generează locuri de muncă și pot, de asemenea, să promoveze echitatea.

Creșterea veniturilor familiei pentru prosperitate împărtășită. Cu reduceri regulate de impozit pe venit de stat și salarii minime mai mari, statele pot ajuta familiile în a face să se îndeplinească și de a spori șansele copiilor lor. În plus, acestea pot reduce barierele în calea ocupării forței de muncă prin oferirea de servicii de îngrijire a copiilor și sprijin pentru transport, precum și prin reducerea ratelor de încarcerare și adoptarea unei politici incluzive față de imigranții fără acte.

Faceți codul fiscal mai simplificat. Prin eliminarea unor reduceri ineficiente, speciale ale impozitelor pe dobânzi, a bonusurilor și a neregulilor și cerând super-bogaților să-și plătească partea lor echitabilă, mai mulți bani ar fi disponibili pentru infrastructură, sprijin pentru venit și educație.

De cele mai multe ori, reducerile de taxe urmărite de parlamentarii de stat și acum susținute de parlamentarii federali nu au avut ca rezultat beneficii economice pentru ei. În schimb, un mic grup de americani bogați au cules cele mai multe beneficii economice din ultimele decenii. În schimb, progresul economic al femeilor, al oamenilor de culoare și al celor cu venituri mai mici s-a plafonat, în cel mai bun caz. Aceste reduceri fiscale de stat au irosit bani pe care statele le-ar fi putut folosi pentru a crea mai multe oportunități egale. Deblocarea potențialului uman, îmbunătățirea calității vieții și pregătirea antreprenorilor pentru succes sunt toate componente cheie ale celei mai bune strategii pentru construirea unui stat robust.

Dereglementarea este relaxarea regulilor și reglementărilor impuse unei afaceri sau unei industrii. În anii 1980s, când guvernul a dereglementat mai multe industrii, în special instituțiile financiare, a devenit un punct focal al economiei în Statele Unite în timpul administrației Reagan. Creșterea economică robustă care a caracterizat Statele Unite în cea mai mare parte a anilor 1980s și 1990s este creditată pe scară largă dereglementării lui Reagan. Susținătorii dereglementării susțin că reglementările restrictive înăbușă expansiunea afacerilor și îi fac incapabili să funcționeze la întregul lor potențial. Acest lucru, la rândul său, încetinește angajarea și producția, ceea ce împiedică creșterea PIB-ului. Cu toate acestea, economiștii pro-reglementare atribuie numeroasele bule economice care au crescut și apoi au izbucnit în anii 1990s și 2000s dezintermedierii și lipsa supravegherii sectorului publica.

Comentarii

comentarii