Acasă Economie Cum sa faci bani, cu idei sclipitoare. O familie din Haţeg şi-a...

Cum sa faci bani, cu idei sclipitoare. O familie din Haţeg şi-a schimbat viaţa, inventând uleiul presat la rece

797
DISTRIBUIȚI

Pilonii unei afaceri de succes sunt, uneori, ideile sclipitoare, dar şi. curajul. O familie din Haţeg şi-a schimbat viaţa, după ce a inventat. uleiul presat la rece.

Pe o piaţă destul de aglomerată, puţini erau aceia care dădeau şanse de izbândă afacerii cu ulei. Dar produsul a avut succes la publicul dornic de produse sănătoase şi remedii naturiste.

Familia Balintoni din Haţeg face deja bani frumoşi din vânzarea a cinci sortimente de uleiuri presate la rece, sută la sută naturale. Uleiuri pentru consum, dar şi pentru masaj. Ideea i-a venit Corneliei Balintoni, în urmă cu doi ani, când a dorit să ofere oamenilor o variantă sănătoasă a uleiurilor existente pe piață.

”Este vorba despre ulei de floarea-soarelui, rapiță, din semințe de in sau dovleac. Toate presate la rece, fără niciun tratament chimic.

Prima şi prima dată am început activitatea pentru consumul nostru. Şi ajungând la concluzia că este un ulei foarte sănătos şi foarte benefic organismului, am vrut să împărtăşim şi celorlalţi acelaşi beneficiu pe care îl folosim.

Este bine cunoscut faptul că uleiurile presate la rece sunt bogate în acizi grași polinesaturaţi, în vitamine, minerale şi antioxidanți, având o acţiune complexă şi benefică asupra organismului”, spune Cornelia Balintoni,.

Uleiurile de Haţeg se vând deja în toată ţara, în magazinele cu profil naturist, dar şi on-line. Chiar dacă sunt puţin mai scumpe…

Familia Balintoni a ajuns să producă de la câteva sute de mililitri, zeci de litri de ulei pe săptămână. Produsele sunt vândute, de obicei, înainte de a fi făcute, pe bază de comandă.

Comentarii

comentarii