Acasă Economic Cum a sărbătorit Wizz Air 4 milioane de pasageri în Timișoara

Cum a sărbătorit Wizz Air 4 milioane de pasageri în Timișoara

2533
DISTRIBUIȚI

Wizz Air, cea mare companie aeriană low cost din Europa Centrală şi de Est şi liderul companiilor aeriene din România, sărbătoreşte 4 milioane de pasageri transportaţi pe rutele sale la preţ redus din Timişoara. Pasagerul norocos cu acest număr a călătorit pe zborul de la Frankfurt Hann şi a fost întâmpinat pe aeroport, la sosire, cu un voucher valoric oferit de WIZZ special pentru acest eveniment.

Wizz Air a început operațiunile de la Aeroportul Internațional Timișoara în 2008 și de atunci a investit permanent în rețeaua sa în continuă creștere, mereu în căutarea de a aduce mai multe oportunități de călătorie low-cost pentru clienții săi. În februarie 2009, Timișoara a devenit baza WIZZ cu numărul 10 în rețea și a treia din România, dovedind în acest fel angajamentul său față de zonă, de a crea beneficii importante pentru comunitatea locală prin stimularea pieței locurilor de muncă  în domeniul aviației și industriile conexe, precum și creşterea conexiunilor de business cu alte țări europene.

Cu două aeronave alocate, o investiție de aproape 200 de milioane de dolari, o echipă locală formată din 70 de angajați, rețeaua Wizz Air cu tarife reduse din Timişoara oferă acum 16 rute spre 8 țări, inclusiv mai multe destinații mari din nordul Italiei, cum ar fi Bari, Milan Bergamo, Veneția Treviso sau conexiuni în unele dintre cele mai mari orașe din Europa, cum ar fi Eindhoven, Valencia sau Paris Beauvais.

Sorina Ratz, Wizz Air Communications Manager, declară: “Ca principala linie aeriană a oraşului Timişoara, Wizz Air este mereu în căutare de oportunităţi de călătorie cu adevărat accesibile, alături de excelente servicii de bord pentru şi mai mulţi pasageri. Astăzi sărbătorim un reper important – întâmpinarea pasagerului WIZZ cu numărul 4 milioane pe zborul companiei de la Frankfurt la Timişoara. Un alt moment demn de menţionat pentru pasagerii din Banat va fi începerea din 30 octombrie a rutei Tel – Aviv – Timişoara,  cu două frecvenţe pe săptămână, în fiecare luni şi vineri. Pasagerii WIZZ dornici să descopere această destinaţie populară de vacanţă îşi pot rezerva deja bilete pe wizzair.com, de la doar 149 de lei.”

Daniel Idolu, directorul Aeroportului Internaţional Traian Vuia din Timişoara: „Suntem solidari în a ne bucura împreună cu Wizz Air pentru sărbătorirea evenimentului de a consemna cei 4 milioane de pasageri transportaţi la/de la Aeroportul Internaţional Timişoara. Parteneriatul nostru, care deja are o vechime de 9 ani, se consolidează continuu, astfel încât am ajuns, în luna octombrie 2017 la 4 milioane de pasageri transportaţi doar de compania aeriană Wizz Air. Astăzi, compania operează zboruri spre şi dinspre 15 destinaţii, urmând ca de la finele acestei luni, din 30 octombrie, să  adăugăm a 16-a destinaţie disponibilă direct din Timişoara, Tel Aviv. Le doresc partenerilor noştri mult succes în Timişoara, să ne bucurăm împreună cât mai des pentru deschiderea unor noi destinaţii şi cifre crescute de trafic!”.

Comentarii

comentarii