Acasă Actualitate Cum se îmbracă la prima întâlnire bărbaţii cu stil

Cum se îmbracă la prima întâlnire bărbaţii cu stil

DISTRIBUIȚI

Prima întâlnire este de cele mai multe ori esenţială pentru ce va urma. Ne dorim să facem o primă impresie bună şi să arătăm impecabil, indiferent de stilul adoptat. Chiar dacă nu ai de unde să știi dacă îţi va fi pe plac persoana cu care te vei întâlni sau nu, pornești la drum cu ideea că ea ar putea fi aleasa. Până îți vor trece emoțiile și dialogul se va înfiripa, îmbrăcămintea va fi cea care va vorbi despre tine, despre stilul tău și despre felul tău de a fi.

Atunci când începi să alegi cu ce te îmbraci, este important să alegi o ținută confortabilă. Și pentru că ar putea fi o zi speciala, ar fi bine să te îmbraci cu un nivel mai sus faţă de ceea ce porți zilnic.

Multe dintre primele întâlniri sunt alese a se desfășura la cină. Iar vara, ținutele pentru bărbaţi pot fi alese dintr-o gamă variată de stiluri. Alege stilul care te reprezintă cel mai bine și te vei simți în largul tău. Poți purta o cămaşă, jeans şi încălțăminte sport de la Vans de la Fashion Days.
Întregește ținuta cu o atitudine deschisă, încrezătoare și naturală.

O primă întâlnire, de multe ori îți dă o stare de agitație și emoție. Nu te lăsa copleșit și fii tu însuţi, lasă-te purtat de val şi sperăm că şi ea o va face.

Revenind la ţinuta de la prima întâlnire, există opinii diferite cu privire la cum ar trebui să se îmbrace bărbatul. Mulți bărbaţi cred că femeile vor ca ei să se prezinte în costum, în timp ce alţii cred că ar trebui să se prezinte în ceva casual.
Tu nu te lăsa influențat de părerile altora. Îmbracă-te cu ceea ce te reprezintă. Dacă ești genul business, atunci ți se va potrivi și de data asta un sacou sau o cămasă impecabilă.

Un costum este mereu ținuta care reflectă eleganță şi profesionalism mai ales la o primă întâlnire. Însă înainte de a alege această variantă, trebuie să fi observat dacă și ea este adepta stilului formal. Cum ar fi ca tu să vii în costum și ea în pantaloni scurți și teniși?

O combinație interesantă ar putea fi sacoul bărbătesc smart casual care poate fi perfect pentru prima întâlnire.

Dacă deja știi că ea este adepta stilului sportiv, iar tu ești la fel ca ea, genul care se simte bine în ținute sport, atunci nu ezita în alegerea ținutei care te reprezintă. O pereche de jeans, un tricou Nike, o pereche de pantofi sport și ești pregătit să fii tu însuți!

Comentarii

comentarii