Acasă Actualitate Cum vrea Aquatim să îi ajute pe timișoreni să uite de izolare...

Cum vrea Aquatim să îi ajute pe timișoreni să uite de izolare și de distanța socială impusă de COVID19?

DISTRIBUIȚI

În criza provocată de teribilul coronavirus COVID19, Aquatim transmite un mesaj plin de speranță și de optimism către timișeni și timișoreni și încearcă să îmbunătățească astfel comunicarea dintre compania de apă și clienți, pentru a fi suportată mai ușor izolarea și distanța socială impusă de autorități și de SARS-COV2.

”Hai să fim împreună, de-acum, aici, dacă doriți și simțiți nevoia să vorbiți cu cineva. Scrieți-ne…ceva frumos, puneți și-o poză, povestiți-ne cum luptați cu pseudo-singurătatea aceasta forțată, iar noi vom publica cele mai puternice mesaje în numărul viitor al publicației Aquaștiri.

Va fi de Paști și va fi…un semn bun, de omenie, de empatie, de unitate, de bine, căci de el avem nevoie!”, îndeamnă Crenguța Radosav, specialist Comunicare și Relații Publice Aquatim SA.

În continuare Crenguța Radosav spune: ”Dragi clienți ai Aquatim, când am gândit aceste postări, sociale să le spun, apărute cu o frecvență medie pe facebookul nostru de Aquatim, nu era nici criză, nici spaimă, nici nedumerire planetară.

Ideea a fost aceea de-a ieși din formalismele unui mediu on-line de companie, populat îndeobște cu informații tehnice, și de-a vă conecta la ceea ce ne dă viață: murmurul intens al lumii. Zile importante, ce meritau și merită accentuate, momente istorice sau contemporane ce trebuie reținute, oameni providențiali, descoperiri, spre o lectură plăcută, dar și educativă, căci învățăm cât trăim.

Acum, când Terra s-a oprit puțin, m-am gândit că frecvența unor astfel de postări, de viață să le spunem, merită, ba chiar trebuie mărită.

Parteneriatul noi-voi nu e o strategie de imagine, vă asigur.

E, sper din inimă, un colac de salvare de la izolare, disperare, confuzie și teamă. Cu toții suntem oameni, cu toții traversăm greu această perioadă ireală. Și noi și voi ne adaptăm greu acestei pauze, și noi și voi ne “vedem” părinții doar la telefon, și noi și voi ne calmăm copiii pentru ca nimeni să n-o ia razna, și noi și voi resimțim șocul din plin.

 „Oamenii nu obosesc să fie banali. Și, uneori, sunt fericiți tocmai din această cauză”, spunea Octavian Paler, atât de frumos. Hai să fim banali, ca înainte!

Nu ne pretindem psihologi, nici vorbă, suntem doar…oameni, iar oamenii au nevoie de atenție, îndeosebi la răscruci de timp. Aștept mesajele voastre, aveți grijă de voi! Mulțumesc”, încheie optimist Crenguța Radosav, crenguta.radosav@aquatim.ro.

Comentarii

comentarii