Acasă Stiri recomandate Nunta anului în Banat: Cununia fetei lui Frunzăverde sfinţită la Catedrala Mitropolitană

Nunta anului în Banat: Cununia fetei lui Frunzăverde sfinţită la Catedrala Mitropolitană

DISTRIBUIȚI

FOTO & VIDEO

UPDATE: Fântână de ciocolată, torturi şugubeţe şi multe delicatese la nunta fetei lui Sorin Frunzăverde…

UPDATE: Noi poze de la nunta

Sorana Monica Frunzăverde s-a cununat sâmbătă după-amiaza, în faţa Domnului, cu alesul inimii, directorul de spital Florin Bălănică. Primul care a intrat în catedrală a fost Florin, la braţ cu soacra mică Doina Frunzăverde, rectorul Universităţii “Eftimie Murgu” din Reşiţa. Mirele a sosit la Catedrala Mitropolitană din Timişoara într-o limuzină neagră. La un sfert de oră după el în faţa catedralei a ajuns şi un Jeep alb, ce a adus-o pe mireasă – Sorana Frunzăverde. 

Într-o rochie de mireasă cu spatele gol, creaţie a lui Cătălin Botezatu, Sorana a intrat în biserică la braţ cu tatăl ei, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Sorin Frunzăverde. Cununia a început cu o uşoară întârziere. Slujba ce a durat mai bine de o oră a fost ţinută de mitropolitul Ardealului ÎPSS, Laurenţiu Streza, episcopul de Caransebeş, Preasfinţitul Lucian Mic şi episcopul vicar Paisie Lugojeanul. Nici un politician exhibiţionist nu a fost prezent la cununia religioasă. Sorin Frunzăverde a dat încă o dată dovadă de decenţă. Acesta nu a făcut niciodată caz de relaţiile sale de prietenie cu persoanele publice. Au fost totuşi prezenţi colegi de partid şi mai mulţi primari din Caraş-Severin. La Catedrala Mitropolitană au putut fi văzuţi primarul de Fârliug dar şi deputatul Secăşan. Corul condus de preotul Dan Dragomir a fost la înălţime, punctul culminant fiind acela în care solista Ligia Necşu a interpretat piesa „Ave Maria”. Urmează petrecerea la Cantina „Politehnicii” din complexul Studenţesc unde sunt aşteptate peste 400 de cupluri. Vom reveni cu amănunte şi imagini de la petrecerea din această noapte. 

 

UPDATE: Fântână de ciocolată, torturi şugubeţe şi multe delicatese la nunta fetei lui Sorin Frunzăverde…

Sorana Frunzăverde „Naşule, tunul vine la botez!”

Nunta anului în Banat în care mireasă a fost fata cunoscutului politician liberal, Sorin Frunzăverde a ţinut până în zori la Cantina Politehnicii din Timişoara. Prieteni de familie sau politicieni cu ştaif au dansat toată noaptea. Meniul a fost unul combinat îmbinând bucătăria internaţională, cea românească şi cea italiană. Nu au lipsit băuturile alese şi servirea gen restaurant cinci stele. Pentru fiecare masă de 10 persoane erau angajaţi doi sau chiar mai mulţi ospătari. Sorana Frunzăverde a anunţat la microfon şi viitorul eveniment – botezul, în cadrul unui moment comic în care naşul făcea „nazuri” când şi-a primit tortul. 

Politicienii zilei la nunta fetei lui Frunzăverde

La nunta Soranei Frunzăverde cu directorul de spital Florin Bălănel au fost prezenţi mai mulţi politicieni pe val, în acest moment. Ministrul Apărării Cornel Dobriţoiu, Mihai Stănişoara, fostul consilier al lui Traian Băsescu, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, primarul Caransebeşului, Marcel Vela, deputatul PSD de Timiş Gheorghe Ciobanu, senatorul PNL de Caraş-Severin Iosif Secăşan, senatorul PD-L de Timiş, Dorel Borza şi primarul de Fârliug, Ioan Borduz au chefuit la nunta desfăşurată sâmbătă noaptea în Complexul Studenţesc din Timişoara. Petrecerea a avut loc la etajul Cantinei Politehnicii. Pentru că fumatul a fost strict interzis, la parter s-a amenajat un spaţiu deschis în care fumătorii au fost nevoiţi să-şi satisfacă viciul. Nunta a ţinut până după ora 6 dimineaţa. La ora 5 doar aproximativ o treime dintre invitaţi plecaseră acasă.

{vsig}galerie/nunta 11{/vsig}

{vsig}galerie/foto nunta 2{/vsig}</p> 

 

 

Comentarii

comentarii