Acasă Sport „Cupa Periam” la AutoSlalom și-a desemnat câștigătorii

„Cupa Periam” la AutoSlalom și-a desemnat câștigătorii

1746
DISTRIBUIȚI

Prima etapa a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș s-a desfășurat sâmbătă 30.03.2019 în localitatea Periam.

Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș a fost conceput ca o acțiune județeană și este organizat în diferite localități ale județului Timiș de către Asociația „Clubul Sportiv DANIELA ZAHARIE”.

„Cupa Periam” a fost prima, dintr-un sir de 6 evenimente, care compun Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș, campionat care se adresează în special amatorilor sportului cu motor. Organizatorii recomandă acest tip de competiție tuturor, atât timp cât pilotul are peste 18 ani și permis de conducere. Evenimentele tip AutoSlalom sunt competiții automobilistice care se desfășoară numai pe trasee închise circulației publice, compuse din 2 probe speciale de concurs. Timpii obținuți pe probele speciale se cumulează.

Prima etapă a Campionatului Județean de AutoSlalom Timiș, „Cupa Periam” a încântat spectatorii prezenți la fața locului, aliniind la start un număr de 44 de concurenți.

Din totalul de 44 de sportivi înscriși în cele 4 grupe, Grecea Alin a fost desemnat câștigătorul grupei „Friends” Clasa „Street”. Locul 2 a fost ocupat de echipajul Nicula Cristian / Nicula Andreea iar pe locul 3 s-au clasat Petrov Marco / Comnenov Goran.

În clasamentul grupei “Friends”, clasa “Rally”, s-a impus Resiga Emanuel, urmat de  Iancu Remus și echipajul Sărăcuț Mihai / Farcaș Alex.

În clasamentul grupei “Sport Masters Year 2012”, clasa “Street”, echipajul Isac Florin / Rebeleş Florin a fost secondat de Pelici Darco şi echipajul Bricioc Daniel / Bricioc Petre.

În clasamentul grupei “Sport Masters Year 2012”, clasa “Rally”, s-a impus echipajul Isac Florin / Rebeleş Florin, urmat de echipajele Nemeth Peter / Nicoară Radu si Popa Claudiu / Pîirlea Paul.

Deoarece, printre mașinile înscrise, s-au aflat 9 marca BMW, 6 marca Opel și VW, 5 marca Honda și Mitsubishi, organizatorii au oferit premii și pentru aceste clase.

La final, au fost premiate și cele 6 echipe înscrise. Locul 1 a fost adjudecat de echipa „Run4Fun Rally Team“. Pe locul 2 s-au clasat sportivii echipei „Car Tech Rally Team” iar locul 3 a fost câștigat de echipa „Lucas Rally Team”

Următoarele etape vor avea loc după următorul calendar: Mașloc  (mai), Variaș (iunie), Lovrin (iulie), Timișoara  (august) și Giroc (octombrie).

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a echipei „Sport Masters Year 2012” https://www.facebook.com/smy2012

2019_clasamente

Comentarii

comentarii