Acasă Sport Cupa Poli la handbal masculin! Super -confruntare internațională la Timișoara

Cupa Poli la handbal masculin! Super -confruntare internațională la Timișoara

1173
DISTRIBUIȚI

Cupa Poli la handbal masculin se va desfășura anul acesta în zilele de 21 și 22 august și au venit și confirmările participărilor: alături de SCM Politehnica Timișoara, vor evolua Universitatea Cluj, RK Proleter Zrenjanin (Serbia) și KC Veszprem (Ungaria).

Dintre participante, se desprinde numele echipe maghiare, de patru ori finalistă a Ligii Campionilor, ultima oară în urmă cu doar doi ani (2002, 2014, 2015, 2019) și de două ori câștigătoare a Cupei Cupelor (1992, 2008). KC Veszprem este deținătoarea Cupei Ungariei și vicecampioana țării vecine.

RK Proleter Zrenjanin a fost campioană a Iugoslaviei în 1990 și 1992 și a încheiat pe locul al XIV-lea cel mai recent campionat al primei ligi din Serbia. Proleter este o participantă constantă la Cupa Poli și o parteneră tradițională pentru meciurile de verificare ale handbaliștilor noștri.

Universitatea Cluj revine sezonul viitor în elita handbalului românesc, în Liga Zimbrilor și a reușit câteva transferuri interesante, cele mai sonore fiind cele ale internaționalilor Ionuț Ramba (de la Minaur Baia Mare) și Dragoș Iancu (de la Potaissa Turda).

Trofeul Cupei Poli la handbal masculin a fost prezentat, ieri, în centrul orașului, cu ocazia evenimentului „Străzi pentru comunitate” unde jucătorii noștri au oferit sesiuni de autografe -spune Adrian Schindarli.

 

Comentarii

comentarii