Acasă Sport Cupa Variaș 2018: etapă de autoslalom cu scop caritabil, organizată de Clubul...

Cupa Variaș 2018: etapă de autoslalom cu scop caritabil, organizată de Clubul Sportiv Daniela Zaharie din Timișoara

2015
DISTRIBUIȚI

Cupa Variaș 2018 va reuni pasionații de motorsport din vestul tării într-o etapă de autoslalom cu scop caritabil. Evenimentul va avea loc în data de 10 iunie 2018 și va cuprinde 3 probe speciale în configurații diferite. Cei 44 de concurenți înscriși până în acest moment promit să facă deliciul publicului, să își etaleze măiestria. Câștigătorul de la Raliul Aradului din cadrul Campionatului Național de Raliuri se va afla la start împreuna cu navigatorul său, însă de această dată ei vor face schimb de locuri. Alin Lapadusa va fi pilot, iar Cristian Sugar va fi copilot la aceasta etapă, echipajul fiind unul dintre deschizătorii de etapă.

Aceasta este etapa a doua organizată de Clubul Sportiv Daniela Zaharie din Timișoara în acest an, prima etapă fiind cupa Mașloc.

Cupa Variaș se va bucura și de o transmisiune live pe parcursul întregii etape, detalii suplimentare se pot găsi pe evenimentul creat pe pagina de socializare facebook, accesând ”Cupa Variaș”.

Cupa Variaș 2018 este un eveniment sportiv organizat de Clubul Sportiv Daniela Zaharie din Timișoara, cu sprijinul Primăriei Variaș.

Sursa: fanrally.ro

Comentarii

comentarii