Acasă Actualitate Curs festiv al Facultății de Științe ale Educaţiei, Psihologie și Educație Fizică...

Curs festiv al Facultății de Științe ale Educaţiei, Psihologie și Educație Fizică și Sport din cadrul UVVG

453
DISTRIBUIȚI

ok2-absolvAula „Magna Universitaria” din cadrul Campusului Universitar „Vasile Goldiș” al Universității de Vest „Vasile Goldiș” a găzduit vineri, 13.06.2014, cursul festiv al promoției de absolvenți ALUMNI – 2014 din cadrul Facultății de Științe ale Educaţiei, Psihologie și Educație Fizică și Sport.

 

La eveniment au participat prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș”, prof. univ. dr. Teodor Pătrăuță, decanul Facultății de Științe ale Educaţiei, Psihologie și Educație Fizică și Sport, cadre didactice, studenți, masteranzi, absolvenți ALUMNI, părinți și invitați.

Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a subliniat că: „toți absolvenții Facultății de Științe ale Educaţiei, Psihologie și Educație Fizică și Sport au parcurs o etapă de pregătire timp de 3 ani din cadrul specializărilor: Psihologie, Pedagogia învăţământului primar şi preşcolar, Asistenţă socială, Educaţie fizică şi sportivă. Urmează examenul de licență și intrarea în performanțele profesionale din specializările pe care le-au pregătit în facultate. Suntem bucuroși că absolvenţii Facultății de Științe ale Educaţiei, Psihologie și Educație Fizică și Sport din cadrul Universității noastre, au sărbătorit acest eveniment cu zâmbetul pe față și conștiința deschisă. Sunt promoții foarte bine pregătite în domeniul psihologiei, al științelor educației și al educaţiei fizice și sportului, care vor putea să dovedească, la locurile de muncă, că Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” este fidelă misiunii și obiectivelor pe care le are. Ne bucurăm că absolvenții noștri, care s-au pregătit în mod conștiincios, în orașul nostru, cetatea Marii Uniri, orașul lui Vasile Goldiş și vor putea duce un mesaj către țară și anume că „la Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” se face carte, se învață și vom fi folositori acestei țări”. Felicit încă o dată absolvenții, le dorim drum bun în viață și în mod precis vor reveni la Alma Maters Aradensis ori de câte ori vor avea nevoie”.

Absolvenții își pot continua studiile la ciclul de studii universitare de masterat din cadrulFacultății de Științe ale Educaţiei, Psihologie și Educație Fizică și Sport a Universității de Vest „Vasile Goldiș” în domeniile: Management educaţional – 4 semestre, zi (120 credite); Psihologie clinică şi psihoterapii – 4 semestre, zi (120 credite); Managementul organizaţiilor și activităţilor de educaţie fizică şi sportive – 4 semestre, zi (120 credite); Kinetoprofilaxie şi recuperare fizică – 4 semestre, zi (120 credite).

 

Comentarii

comentarii