Acasă Economic CURS RESPONSABIL DE MEDIU acreditat ANC la Camera de Comerț Arad

CURS RESPONSABIL DE MEDIU acreditat ANC la Camera de Comerț Arad

DISTRIBUIȚI

Pentru a veni în sprijinul agenţilor economici, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează începând cu data de 23 aprilie 2019 cursul Responsabil de Mediu – cod COR 325710, care se adresează tuturor persoanelor care doresc să se specializeze în problematica și legislația mediului.

“Conform reglementărilor legale în vigoare (Ordonanța de Urgență nr. 195/2005), obligativitatea de a avea personal specializat pentru protecția mediului revine atât societăților comerciale/organizații cu posibile activităţi cu impact asupra mediului, cât şi autorităților publice”, informează prof. Carmen Crişan – manager CFP – în cadrul CCIA Arad.

Obiective: dobândirea competenţelor specifice necesare desfăşurării ocupaţiei “Responsabil de mediu”.

Tematica: Gestionarea cerintelor legale de mediu, Elaborarea programului de management de mediu, Elaborarea programului de monitorizare a factorilor de mediu, Monitorizarea factorilor de mediu, Realizarea auditului intern, Elaborarea programului de audit intern, Supravegherea activitatii pentru prevenirea efectelor provocate de situatiile de urgenta, Raportarea activitatii de mediu, Elaborarea documentatiei sistemului de management de mediu.

Cursul este acreditat ANC iar la final, participanţii care promovează vor obţine un Certificat de Absolvire recunoscut de Ministerul Muncii şi de Ministerul Educaţiei.

Condiții de înscriere: studii medii (absolvent de liceu)

Actele necesare (în copie): BI/CI, diplomă de studii, certificat de naștere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

Discount-uri:

– 10% membrii CCIA ARAD

– 10% pentru 2 persoane înscrise simultan de la aceeași firmă

– 10 % pentru participarea la 2 sau mai multe cursuri

Reducerile nu se cumulează!

Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactaţi la telefon: 0730.188.299, email: carmen.crisan@ccia-arad.ro, prof. Carmen Crișan – Manager CFP din cadrul CCIA Arad.

Comentarii

comentarii