Acasă Actualitate Cursa contra cronometru pentru salvarea Adrianei, o tânără mamă grav bolnavă

Cursa contra cronometru pentru salvarea Adrianei, o tânără mamă grav bolnavă

DISTRIBUIȚI

Adriana o mamă singură curajoasă este în luptă cu un melanom agresiv, o luptă pe care o duce cu bravură de când a fost operată prima dată acum 9 ani.

Starea ei este un caz medical foarte rar – ea luptă acum împotriva unei metastaze pulmonare a melanomului malign, ceea ce oferă o șansă unică pentru o intervenție imediată.

Mai mult decât atât, în cursul zilei de 19 februarie 2024, a venit și cruntul diagnostic al unei metastaze cerebrale.

Bătălia ei nu este doar pentru propria viață, ci și pentru viitorul fiicei sale în vârstă de șase ani, care depinde de ea pentru totul.

Diagnosticul Adrianei este grav – ea se confruntă cu aceste metastaze având un punct primar necunoscut.

Este o cursă contra cronometru, operația imediată și tratamentul sunt critice pentru supraviețuirea ei. Miza este incredibil de mare, iar fereastra de timp pentru o intervenție eficientă se închide rapid.

Ca mamă singură, cea mai mare teamă a Adrianei nu este pentru ea însăși, ci și pentru bunăstarea fiicei sale tinere, în cazul în care nu va mai putea să aibă grijă de ea.

Gândul că fiica sa va trebui să înfrunte lumea fără dragostea și protecția mamei sale, este de nesuportat. Nu putem lăsa această teamă să devină realitatea ei.

Costurile medicale sunt intimidante și depășesc cu mult ce poate Adriana să gestioneze singură, mai ales că a fost singurul susținător pentru fiica sa. Fondurile sunt necesare pentru a asigura:

Intervențiile chirurgicale urgente, care îi pot salva viața.

Evaluări medicale necesare și tratamente înainte și după operație.

Suport critic pentru fiica ei în această perioadă incertă.

Donații se pot face aici:

Adriana Ognean

Cont EUR: RO14BTRLEURCRT0248247501

Cont RON: RO64BTRLRONCRT0248247501.

Comentarii

comentarii