Acasă Eveniment Cursă criminală, cu o betonieră, pe şoseaua Deva – Arad. Imagini de...

Cursă criminală, cu o betonieră, pe şoseaua Deva – Arad. Imagini de groază – Video

1203
DISTRIBUIȚI

Imagini de groază filmate pe şoseaua Deva – Brad, unde şoferul unei betoniere a fost aproape să provoace o tragedie.

Un alt şofer, Adrian Gabor, a înregistrat cu camera de bord cursa nebunească făcută de camionagiul inconştient, pe Drumul Naţional 76 Deva – Brad.

Ulterior, Gabor a publicat imaginile pe YouTube.

În filmare se vede cum şoferul betonierei ignoră linia continuă, se lansează în depăşiri periculoase, depăşeşte o coloană de maşini şi trece chiar şi peste bordurile mediane care despart sensurile de mers.

“Pe drumurile din România poţi muri fără nicio vină din cauza unor specimene de şoferi aşa-zişi profesionişti. Un astfel de individ, în data de 24 octombrie 2019, aflat într-un coteţ înmatriculat HD 74 CST, a fost foarte aproape să producă un adevărat carnaj pe DN 76.

A intrat în mod repetat în depăşiri pe linie continuă, în curbe fără vizibilitate, după care era cât pe ce să spulbere un bus care circula regulamentar, iar câteva sute de metri mai încolo şi un pieton aflat pe acostament. S-a apelat 112, dar, din păcate, pe acel tronson de drum nu există echipaj de la rutieră să verifice dacă cel de la volan era beat sau drogat”, a scris Adrian Gabor în descrierea materialului video.

Comentarii

comentarii