Acasă Actualitate Cursuri gratuite de tehnologie pentru părinți și bunici – „Părinți la Școală”

Cursuri gratuite de tehnologie pentru părinți și bunici – „Părinți la Școală”

1234
DISTRIBUIȚI

Locuitorii din Timișoara se pot înscrie la cursul gratuit de tehnologie organizat în Orange smart shop.

Pe 23 August 2017, în Orange smart shop-ul din Bd Republicii nr. 8, începând cu ora 18:00, locuitorii din Timișoara care își doresc să învețe mai multe despre mediul digital vor putea participa la Părinți la Școală, cursurile gratuite de tehnologie pentru părinți și bunici. Inițiativa face parte din campania Tech a Break prin care magazinele Orange smart shop devin hub de comunicare și învățare pentru întreaga comunitate.

Copiii își pot înscrie părinții sau membrii familiei pe site-ul campaniei Tech a Break sau îi pot încuraja pe aceștia să se înscrie personal în magazinul Orange smart shop din Timișoara. Cursul va avea loc miercuri și va dura 90 de minute, ultima jumătate de oră fiind dedicată întrebărilor, clarificărilor și aplicațiilor individuale, în funcție de interesul fiecărui participant.

Părinți la Școală îi învață pe adulții care vor să descopere mediul digital cum să folosească serviciile de internet pe smartphone și cum să monitorizeze costurile, care sunt cele mai interesante aplicații pentru nevoile și hobby-urile lor, sau cum pot fi mai aproape de cei dragi prin sunet, fotografie și video.

Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile, urmând ca cei care se înscriu pe lista de așteptare să fie contactați de către un reprezentant Orange în momentul în care un loc rezervat se eliberează.

Cei care recomandă cursul părinților, bunicilor sau chiar vecinilor se vor bucura de vouchere în valoare de 10 euro pentru achiziționarea de telefoane din Orange smart shop, la prelungirea abonamentului sau împreună cu abonamente încheiate pe o perioadă de 24 de luni.  Voucherele sunt valabile timp de 2 săptămâni.

 

Pentru a primi notificări cu privire la calendarul de evenimente de pe platforma Tech a Break, persoanele interesate pot vizita site-ul dedicat www.orange.ro/techabreak.

 

Despre Orange smart shop

Orange smart shop este un magazin care reconectează oamenii cu tehnologia, un loc în care broșurile sau contractele de hârtie au fost înlocuite prin soluții digitale. Orange smart shop este un spațiu amenajat cât mai aproape de modul în care tehnologia este folosită de către clienți,  fie că sunt acasă sau la birou, fie că fac sport sau caută divertisment.

 

Comentarii

comentarii