Acasă Economic CURSURI NOI LA CCIA ARAD – INSPECTOR / REFERENT RESURSE UMANE ȘI...

CURSURI NOI LA CCIA ARAD – INSPECTOR / REFERENT RESURSE UMANE ȘI INSPECTOR SĂNĂTATE ȘI SECURITATE ÎN MUNCĂ

DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie şi Agricultură Arad demarează în perioada următoare cursuri noi:

  1. Inspector / Referent Resurse Umane – 23 august 2021
  2. Inspector Sănătate și Securitate în Muncă – 25 august 2021

Certificare recunoscută în România și în UE

La finalul cursurilor, absolvenţii obțin un certificat autorizat ANC și recunoscut de Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale și Ministerul Educației Naţionale. Pentru recunoaşterea internaţională a certificatului este necesară apostilarea sau supralegalizarea.

Avem o varietate mare de cursuri, astfel încât cei interesați își pot dezvolta competențele personale sau profesionale în multe domenii. Cursurile se adresează atât persoanelor fizice aflate în căutarea unui loc de muncă sau angajate, cât şi persoanelor juridice care doresc să îşi califice sau să-şi perfecţioneze personalul angajat. Formarea profesională a adulților este o activitate de interes general, fiind o investiţie în dezvoltarea capitalului uman.“, declară domnul arh. Gheorghe Seculici, preşedintele CCIA Arad.

Acte necesare la înscriere: copia cărţii de identitate, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul), ultima diplomă obţinută – trimise prin e-mail la: carmen.crisan@ccia-arad.ro, informaţii la telefon: 0730 188 299.

 „Vă reamintim faptul că, în conformitate cu OG 129/2000 societăţile reglementate de Legea nr. 31/1990, companiile şi societăţile naţionale, regiile autonome, unităţile cooperatiste, şi alte instituţii pot efectua cheltuieli pentru formarea profesională a salariaţilor, cheltuieli care se deduc, după caz, din impozitul pe profit sau din impozitul pe venit. De asemenea instituţiile finanţate din fonduri extrabugetare pot efectua cheltuieli pentru formarea profesională a salariaţilor din aceste venituri”, declară prof. Carmen Crișan – manager CFP din cadrul CCIA Arad.

Comentarii

comentarii