Acasă Actualitate Cursuri suspendate la toate clasele de la Liceul de Industrie Alimentară, unde...

Cursuri suspendate la toate clasele de la Liceul de Industrie Alimentară, unde învață cei doi elevi infectați cu coronavirus

382
DISTRIBUIȚI

În urma ședinței Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din dimineața zilei de 6 martie, s-a decis suspendarea cursurilor la liceul unde învață cei doi elevi infectați cu coronavirus, Liceul de Industrie Alimentară, de luni până miercuri, 9 – 11 martie.

Decizia s-a luat în unanimitate, la propunerea făcută de Direcția de Sănătate Publică și Inspectoratul Școlar General. În cele trei zile cu activitate suspendată urmează a fi efectuată igienizarea generală a întregii unități de învățâmânt.

La clasa celor doi elevi depistați pozitiv cu Covid-19, cursurile rămân suspendate pe o perioadă de 14 zile.

De asemenea, Inspectorul Școlar General al județului Timiș, condus de Aura Danielescu, le va solicita tuturor directorilor să doteze toate unitățile de învățâmânt cu materiale dezinfectante. De luni vor începe și controalele ISJ Timiș pentru a se verifica acest aspect.

La rândul lor, directorii de școli vor trebuie să prelucreze cu profesorii și elevii materialele informative destinate prevenirii infecției cu COVID 19.

Instituția Prefectului Județul Timiș a mai trimis tuturor unităților administrativ-teritoriale și Consiliului Județean Timiș o adresă în care se solicită să asigure fondurile necesare pentru achiziția materialelor dezinfectante.

Comentarii

comentarii