Acasă Politica Curtea de Apel Timișoara a decis: Alin Popoviciu și Călin Roman „zboară”...

Curtea de Apel Timișoara a decis: Alin Popoviciu și Călin Roman „zboară” din PNL

DISTRIBUIȚI
alin popoviciu
Alin Popoviciu

Marți, 29 martie, judecătorii Curții de Apel Timișoara s-au pronunțat în dosarul care privește excluderea lui Alin Popoviciu și Călin Roman din PNL Timiș. A avut câștig de cauză partidul condus la nivel județean de Alin Nica, astfel că cei doi își pierd calitatea de membru.

 „Prin hotărârea definitivă a instanței se legitimează că Popoviciu Alin-Augustin-Florin şi Roman Călin nu mai sunt membri ai PNL Timiș și, drept urmare, nu mai pot ocupa funcțiile de consilieri județeni. În cadrul PNL Timiș se va lua, în perioada următoare, decizia de înlocuire a celor doi consilieri”, transmit reprezentanții PNL Timiș.

Anterior, Tribunalul Timiș dăduse câștig de cauză celor doi ex-liberali, dispunând anularea deciziilor de excludere. Curtea de Apel a întors decizia inițială. Iată sentința:

„Admite apelul formulat de către pârâtul apelant Partidul Naţional Liberal (PNL), în contradictoriu cu reclamanţii intimaţi Popoviciu Alin-Augustin-Florin şi Roman Călin, împotriva sentinţei civile nr. 2125/14.12.2021 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosar nr. 2213/30/2021*. Schimbă în parte sentinţa civilă nr. 2125/14.12.2021 pronunţată de Tribunalul Timiş în dosar nr. 2213/30/2021*, în sensul că respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamanţii Popoviciu Alin-Augustin-Florin şi Roman Călin, în contradictoriu cu pârâtul Partidul Naţional Liberal. Menţine în rest sentinţa primei instanţe. Respinge cererea intimaţilor privind cheltuielile de judecată. Ia act că apelantul a solicitat cheltuieli de judecată pe cale separată. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 29.03.2022”.

Comentarii

comentarii