Acasă Actualitate Dacă vrei să îl sprijini pe Ovidiu și alte 200 de persoane...

Dacă vrei să îl sprijini pe Ovidiu și alte 200 de persoane cu dizabilități intelectuale din Timișoara, redirecționează 3,5% din impozitul pe venit către Fundația Pentru Voi!

DISTRIBUIȚI

Ovidiu nu a putut locui singur niciodată. A stat cu părinţii şi a beneficiat de serviciile Fundaţiei „Pentru Voi” la domiciliu. Mama venea şi spunea: “Vă rog ajutaţi-mă, să mor liniștită!”

Această era rugămintea mamei, disperată că anii treceau, puterile erau slăbite şi dorea să fie liniştită că atunci când nu vor mai fi ei, copilul lor va continuă să locuiască în apartamentul lor.

Părinţii lui Ovidiu s-au stins, iar apartamentul a devenit locuinţa protejată “Ovidiu”, adică un loc în care fiul lor, alături de alți colegi,  persoane cu dizabilităţi, care nu pot locui singure, nu îşi pot gestiona bugetul şi nu îşi pot pregăti mâncarea, au șansa să trăiască altfel decât într-un cămin-spital.

În cele 6 locuințe protejate ale fundației, primesc îngrijire, sprijin și suport, 26 de persoane cu dizabilități intelectuale. Pentru ei, “ACASĂ” e la “PENTRU VOI”.

Alți 170 de beneficiari frecventează cele 3 centre de zi ale fundației și primesc servicii sociale, de care depind atât ei, cât și familiile lor.

Mai multe informații, găsiți pe site www.pentruvoi.ro

Dacă vrei să îl sprijini pe Ovidiu și pe alte 200 de persoane cu dizabilități intelectuale din Timișoara, redirecționează 3,5% din impozitul pe venitul din 2021 către Fundația Pentru Voi!

Simplu și rapid, de pe telefon, tabletă sau laptop, intri pe link, completezi datele tale, semnezi și dai un click pe “trimite formularul”.

https://form.123formbuilder.com/5273487/

Noi îl depunem la Finanțe. Mulțumim pentru că vă pasă! – este mesajul celor 200 de beneficiari ai Fundației Pentru Voi Timișoara.

 

Comentarii

comentarii