Acasă Economic Dacia Sandero Stepway la Timişoara

Dacia Sandero Stepway la Timişoara

567
DISTRIBUIȚI

Sandero Stepway, noua versiune cu trăsături dinamice a berlinei bicorp, are parte de o lansare specială la Timişoara. Unicul concesionar în judeţul Timiş al mărcii Dacia, Auto Europa, organizează în perioada 25 – 28 iunie ”Operaţiunea Porţi Deschise” pentru a prezenta noua serie limitata Sandero Stepway. Stepway vine să consolideze succesul modelului Sandero, care a fost comercializat până în prezent în peste 60.000 de exemplare pe pieţele din Europa şi Maghreb. Afişând un design robust, Dacia Sandero Stepway se adresează cu precădere clienţilor tineri, aflaţi în căutarea unui vehicul accesibil ca preţ şi cu personalitate puternică. Garda la sol înălţată, barele de protecţie cu ornamente cromate, barele de pavilion longitudinale şi ornamentul cromat al eşapamentului sunt tot atâtea elemente specifice noului vehicul Dacia. În varianta de serie sunt disponibile trei culori metalizate: Gris Platine, Gris Comète şi Roşu de Foc.
Dacia Sandero Stepway preia atuurile care au asigurat succesul modelului de bază: un raport preţ/spaţiu interior de neegalat (astfel încât 5 adulţi pot călători în condiţii confortabile, beneficiind în plus de un portbagaj cu volum de încărcare de 320 de litrii), cu preţuri ce pornesc de la 9.200 Euro cu Tva inclus, la care se adaugă o fiabilitate recunoscută.
În funcţie de piaţa de comercializare, Dacia Sandero Stepway este echipată cu o motorizare pe benzină de 1.6 litri şi 90 CP şi cu o motorizare diesel dCi de 70 CP. Peste 5% din materialele plastice utilizate la fabricaţia modelului sunt reciclate iar 95% din masa totală a vehiculului poate fi reciclată la sfârşitul ciclului de viaţă. Versiunea dCi de 70 CP emite numai 140g de CO2/km, beneficiind, prin urmare, de semnătura Dacia eco². La fel ca toate vehiculele din gama Dacia disponibile în Europa, Dacia Sandero Stepway va beneficia de o garanţie de 3 ani sau de 100.000 de km.
Echipamentele de siguranţă prezente pe Dacia Sandero Stepway includ sistemul ABS Bosch 8.1 cu repartitor electronic de frânare (EBV), asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU) şi două airbag-uri, pentru şofer şi pentru pasagerul din dreapta.

Comentarii

comentarii