Acasă Eveniment Dacia Spring făcută praf după impactul cu un autocamion. Martor: „Cutie de...

Dacia Spring făcută praf după impactul cu un autocamion. Martor: „Cutie de chibrituri a făcut-o, una cu pământul”

DISTRIBUIȚI

O mașină electrică a fost pur și simplu strivită în urma impactului cu un autocamion, marți, pe autostrada A1, între Deva și Ilia.

Două persoane au fost rănite în urma accidentului cumplit. Autocamionul s-a răsturnat, iar o Dacia Spring electrică a fost distrusă complet.

Potrivit ISU Hunedoara, pompierii deveni au intervenit, cu o autospecială dotată cu modul de descarcerare și un echipaj de prim ajutor, pe autostrada A1, sensul de mers Deva-Ilia.

În urma evenimentului nu au existat persoane încarcerate, însă doi pasageri au fost asistați medical la fața locului, fiind ulterior transportați la spitalul din Deva, pentru investigații suplimentare.

O autocisternă a intrat în autoturismul echipajului de pază al autostrăzii și a ieșit în afara carosabilului. Banda 1 și banda de urgență sunt închise până aproximativ în jurul orei 13.00.

Din primele cercetări, un bărbat de 37 de ani, din județul Hunedoara, în timp ce conducea o autoutilitară ce tracta o semiremorcă-cisternă, pe fondul altor preocupări ce i-au distras atenția, a intrat în balans și a lovit în partea din spate un autoturism Dacia Spring la volanul căruia se afla un bărbat de 42 de ani din județul Hunedoara. Au fost răniți șoferul autoturismului și pasagerul din dreapta (un bărbat de 29 de ani din județul Hunedoara), potrivit alba24.

Un martor prezent la locul accidentului le-a arătat urmăritorilor de pe Tik Tok cum arată mașina Dacia Spring după ce a fost lovită de autocamion. „Cutie de chibrituri”, spune el pe filmare.

„Ia uitați cum e. Na, luați-vă mașini electrice. Cutie de chibrituri, a făcut-o una cu pământul. Luați-vă Dacii din astea electrice că-s bune. Mhm, sunt bune în oraș. Ia uitați, măi oameni buni. Ia uitați unde e camionul ăla. Carambol. Mai în față încă un Opel. Șoferul de la camion e ok? Ce o făcut? O adormit la volan, ce o făcut? Doamne ferește, cică a avut explozie pe față”, a explicat bărbatul.

Comentarii

comentarii