Acasă Politica Dan Barna a stabilit prioritatea momentului: turul doi la prezidenţiale fără prezenţa...

Dan Barna a stabilit prioritatea momentului: turul doi la prezidenţiale fără prezenţa PSD

DISTRIBUIȚI

PSD nu trebuie, sub nicio formă, să ajungă în turul 2 al alegerilor prezidenţiale din acest an, a declarat Dan Barna, la Timişoara. Este un moment istoric, în care românii trebuie să înţeleagă prin ce au trecut în ultimii 30 de ani, a mai spus acesta.

El spune că informaţiile prezentate de cei de la Rise Project despre activitatea sa în domeniul fondurilor europene nu au făcut decât să îl ajute în campania sa. Românii sunt oameni inteliigenţi, vor citi cele prezentate şi vor trage singuri concluziile, spune acesta.

Cât de mult a afectat campania electorală şi procentele de vot pe care le poate obţine Dan Barna în dorinţa sa de a obţine Cotroceniul ancheta celor de la Rise Project? Nu au afectat decât în sens pozitiv spune chiar cel vizat de informaţiile adunate de site-ul de investigaţii, a declarat Barna.

„Nu există nimic imoral sau ilegal în activitatea mea, nu am nicio apăsare. Am cerut chiar eu personal, parchetului să verifice toate acele informaţii. Sunt foarte optimist asupra efectului anchetei, românii sunt oameni înţelepţi şi ştiu că vor trage propriile concluzii. E un atac al vechii conduceri politice”, spune Dan Barna.

Conform acestuia, el intră în turul doi al alegerilor, dar important este ca acolo să se ajungă într-o luptă care să nu mai implice PSD.

„Voi ajunge în turul 2, de fapt obiectivul tuturor este un tur doi fără PSD. Este soluţia acestui moment istoric”, a mai subliniat candidatul USR.

Comentarii

comentarii