Acasă Actualitate Dan Cepeha este noul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Timiş

Dan Cepeha este noul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Timiş

2033
DISTRIBUIȚI

Dan Cepeha este noul director al Agenţiei pentru Protecţia Mediului Timiş. Cepega a mai ocupat  funcţia de şef al Agenţiei Regionale pentru Protecţia Mediului, când această instituţie funcţiona la nivel de regiune și cea de șef al APM Caraș-Severin.

Problemele în cadrul instituţiei datează din anul 2012, atunci la ARPM Timișoara, moment din care funcția de director general al instituției a trecut de la Gabriela Lambrino la Dan Cepeha şi invers. După pierderea alegerilor de către PDL, Lambrino a fost nevoită să părăsească funcția. În locul ei a fost numit Mihai Dănuț Cepeha, susținut de PSD. Lambrino a dat în judecată Agenția Națională pentru Protecția Mediului și a câștigat procesul după trei ani, în octombrie 2015. Între timp și Cepeha a dat un concurs, fiind titularizat pe același post, instituția având o perioadă doi directori generali. În decembrie 2015 Lambrino a fost transferată temporar la Constanța, iar în martie 2016, ea a revenit la șefia ARPM Timișoara, iar Cepeha a preluat filiala județeană a instituției din Caraș-Severin.

Până în luna aprilie 2017, când Cepeha a revenit la conducerea agenției regionale, de această dată cu titlu de interimat. În toamna anului trecut, el a participat însă la un concurs de titularizare organizat la București pentru funcția de șef în Caraș-Severin, concurs pe care l-a câștigat. Astfel, începând cu 28 septembrie, Cepeha a preluat postul de la Reșița, iar Lambrino s-a întors în funcția de director general al ARMP Timișoara.

Comentarii

comentarii