Acasă Administraţie Dan Diaconu, mesaj pentru administrația useristă: „Aștept cu nerăbdare să vă amendați...

Dan Diaconu, mesaj pentru administrația useristă: „Aștept cu nerăbdare să vă amendați cu valoarea maximă”

DISTRIBUIȚI

Dan Diaconu, consilier local liberal și fost viceprimar al Timișoarei, se arată indignat de „ipocrizia” colegilor săi useriști când vine vorba despre cele două regulamente privind șantierele, care au căzut la vot la finalul lunii iunie. Joi, 7 iulie, fostul viceprimar a dat și un exemplu: pe un șantier pe care nu se lucrează de patru luni, amendată ar fi fost primăria, nu constructorul, dacă cele două regulamente ar fi fost aprobate.

„Acesta este unul dintre zecile de șantiere asemănătoare ale Primăriei Timișoara. E așa de mai bine de 4 luni. Desigur, pământul excavat este depozitat corespunzător în containere, acoperit, stropit, de asemenea materialele de construcții, șantierul este înconjurat de panouri de protecție, șamd… toate conform legii. Cat de ipocrit trebuie sa fii sa te victimizezi, când tu ești cel mai mare poluator cu praf din oraș? Aștept cu nerăbdare, după adoptarea mormanului de maculatură cu prevederi contradictorii și pretenții de regulamente, să vă amendați cu valoarea maximă. Pentru că, dincolo de ce spun trompetele USRiste ce ne acuza de interese obscure, prin așa zisele noi regulamente e amendat beneficiarul lucrării și titularul autorizației, nu «constructorii veroși»”, explică Diaconu pe rețelele de socializare.

Tot joi, actualul viceprimar liberal Cosmin Tabără îl acuza pe primarul Dominic Fritz că i-a luat atribuțiile privind Direcția de Patrimoniul tocmai pentru că nu votase cele două regulamente.

Comentarii

comentarii