Acasă Actualitate Dan Dinu i-a dat în judecată pe Dominic Fritz, președintele USR Timiș,...

Dan Dinu i-a dat în judecată pe Dominic Fritz, președintele USR Timiș, și pe fostul său consilier personal, Bogdan Marta

DISTRIBUIȚI

Așa cum era de așteptat, omul de afaceri Dan Dinu a dat în judecată USR Timiș și site-ul articulat.ro, considerând că a fost calomniat și denigrat.

Site-ul deținut de Bogdan Marta, fostul consilier personal al primarului USR Dominic Fritz, a publicat o fotografie cu Dan Dinu şi Nicolae Robu și un articol în care omul de afaceri era numit “condamnat penal pentru ultraj”.

Articolul a fost preluat imediat pe pagina de facebook a USR Timiş, însoțit un text care îl denigrează pe Dan Dinu.

Omul de afaceri a reacționat imediat pe pagina sa de facebook: “Problema este campania de denigrare. “Mafiotul, penalul… Tot felul de cuvinte care să vină să ne eticheteze cum că am fi bau-bau. Eu cred că vă uitaţi la foarte multe filme cu mafioţi, de aveţi numai mafioţi în cap. Toate lucrurile acestea va trebui să le probaţi în instanţă, pentru că nu stăm să ne jucăm că unul de la USR s-a gândit să scrie ceva şi să arunce. Aţi mai inventat o chestie: Dan Dinu, penal pentru ultraj. De unde aţi scos-o, măi băieţi? Eu vreau să văd de unde aţi scos-o. Căutaţi bine, căutaţi actele, pentru că o să trebuiască să le prezentaţi în instanţă (… ) Pregătiţi-vă pentru proces! Atât sunteţi de disperaţi, încât să daţi o ştire că Dan Dinu s-a întâlnit cu Nicolae Robu? Atât de mare e disperare? Iar aia cu “penalul pentru ultraj”, vă rog să faceţi rost de documente, că vă pot prin procese, de nu-i adevărat”.

Fost sportiv de performanţă și antreprenor de succes, Dan Dinu a devenit cunoscut în Timişoara, în anul 2010, când a început să susţină financiar echipa de rugby a oraşului.

Comentarii

comentarii