Acasă Eveniment Dan Ilie Morega, accidentat în ambulanță, în drum spre un spitalul din...

Dan Ilie Morega, accidentat în ambulanță, în drum spre un spitalul din Severin. Fostul baron de Gorj urma să fie internat la un spital de psihiatrie din Timiș

DISTRIBUIȚI

Fostul prefect de Gorj Dan Ilie Morega a avut parte de un incident în timp ce era transportat cu ambulanța de la locuința sa din Baia de Aramă la spitalul din Severin, după ce judecătorii au decis internarea sa la psihiatrie. Mai precis, Morega s-a ales cu capul spart după ce ambulanțierul a fost nevoit să frâneze brusc pentru a evita un accident. Presa locală scrie că, în urma acestui incident, fostul baron de Gorj a avut nevoie de câteva copci, dar și de îngrijiri medicale. 

Dan Ilie Morega a suferit un accident, luni după-amiază, în drum spre spitalul din Slatina, unde urma să fie internat conform unei decizii judecătorești, relatează gorjonline.ro.

La mică distanță de unitatea medicală, ambulanțierul a pus brusc o frână pentru a evita un accident. În urma acestei manevre, Dan Ilie Morega și-a spart capul, având nevoie de câteva copci. Acesta urma să primească îngrijiri medicale la spitalul din Severin, pentru ca mai apoi să fie internat la un spital din Timiș.

Dan Ilie Morega a fost obligat la o internare forțată la un spital de boli psihiatrice, în urma unei decizii a Judecătoriei Sectorului 1, care a cerut ca fostul prefect de Gorj să treacă din arestul la domiciliu la internarea provizorie într-o instituție specializată. Totul după ce fusese surprins de mai multe ori la volan, asta deși avea interdicție să conducă din cauza problemelor medicale pe care le are.

Deși a fost oprit de șase ori de polițiști, nu a ezitat să spună că se va urca în continuare la volan și a susținut că este chiar el victima unui abuz din partea forțelor de ordine.

Comentarii

comentarii