Acasă Actualitate Dana Roba, primele declarații după ce a stat față în față la...

Dana Roba, primele declarații după ce a stat față în față la Parchetul Timișoara cu Daniel Balaciu, soțul care a încercat să o ucidă

DISTRIBUIȚI

Dana Roba a fost în dimineața zilei de vineri, 22 septembrie 2023, la confruntarea de la Parchetul Timișoara cu Daniel Balaciu, soțul care a încercat să o omoare.

În urmă cu trei luni, Dana Rona se zbătea între viață și moarte, după ce soțul ei, Daniel Balaciu, o lovise cu un ciocan în cap până i-a zdrobit cutia craniană. Ca printr-un miracol, make-up artista a reușit să scape cu viață, iar acum l-a confruntat pe bărbatul care a vrut să o ucidă, în fața procurorului, la Parchetul din Timișoara, scrie romaniatv.net.

În această dimineață, Dana Roba a fost invitată la o confruntare față în față cu soțul ei, Daniel Balaciu. Acesta a fost nevoit să răspundă la câteva întrebări.

„Am avut un sentiment, nu știu, de plâns. Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred că el a ajuns să facă așa ceva. I-am arătat cicatricea, l-am întrebat de ce mi-a făcut asta… Nu a zis nimic. Procurorul m-a lăsat să îi pun două întrebări. Prima a fost de ce a vrut să mă omoare.

Răspunsul a fost ‘Nu am vrut să te omor’. A doua întrebare a fost ‘De ce nu ai chemat ambulanța când m-ai lăsat într-o baltă de sânge?’. Și a răspuns că nu a știut că am nevoie de îngrijiri medicale, că nu a văzut cât de tare m-a lovit la cap.

Procurorul l-a întrebat atunci ce relevanță avea cât de tare m-a lovit, din moment ce ea avea nevoie de îngrijiri medicale. A mai spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța. Asta deși eu îi ziceam că va face 25 de ani de pușcărie dacă mor, că mai bine face doar 15”, a povestit Dana Roba pentru Fanatik.

Chiar dacă întâlnirea celor doi a avut loc într-un loc în care este în siguranță, Dana Roba a mărturisit că a fost afectată în momentul în care l-a văzut, în fața ei, pe cel care i-a fost soț și căruia i-a dăruit două fetițe.

„A fost foarte greu pentru mine. Nu știu cum a fost pentru el. El când a ieșit de la Poliție și-a pus tricoul în cap. El nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu am murit, atât”, a mai spus aceasta.

Mai mult, make-up artista nu a avut alături la această întâlnire nici avocatul, dar a simțit că lângă ea sunt îngerii care au ținut-o în viață.

„Am plâns mult. Nu mă mai văd cu el, clar, a fost confruntarea. El se comporta ca un om nebun. Procurorul îl întreba ceva, el devia de la răspuns, nu avea nicio treabă. El mințea, continua să mintă. Zicea că eu am fost la el în cameră, că eu i-am dat cu ascuțitoarea în cap. Că eu am început bătaia, de fapt.

Am fost fără avocat la confruntare, avocatul meu a avut niște probleme. Nu m-am dus singură însă, eu am avut alături pe Hristos. Și îngerii aceia care au fost lângă mine și care nu m-au lăsat să mor. I-am simțit lângă mine, era ceata de îngeri cu mine la confruntare”, a mai spus Dana Roba.

Comentarii

comentarii