Acasă Actualitate DANCE CUP 2021. Aproape 1.000 de sportivi din 26 de țări se...

DANCE CUP 2021. Aproape 1.000 de sportivi din 26 de țări se întrec la Trio Event din Giroc-Timiș 

DISTRIBUIȚI

Timp de trei zile, între 26-28 noiembrie, aproape 1.000 de sportivi din țară și din străinătate (din 26 de țări) se vor întrece în sala Trio Event din Giroc-Timiș pentru a câștiga laurii și gloria în cele trei competiții majore.

Este vorba de CUPA ROMÂNIEI , concurs național OPEN STANDARD și LATINO , pentru toate categoriile de vârstă. Romanian International DANCE CUP 2021 ed.6, un concurs internațional care cuprinde: nivel Basic si OPEN : Junior 1 și Junior 2 Standard și latin , WDSF YOUTH STANDARD si LATIN , WDSF WORLD OPEN STANDARD ďi WDSF WORLD OPEN LATIN.

Cupa SPORTIM DANCE , ed.8, concurs pentru categoriile de Fete solo, Debutanți și Precompetitional și concurs național de ranking pentru clasa H si E.

Grand Gala Romanian International DANCE CUP 2021 este organizat de Asociatia Clubul de Dans Sportiv SPORTIM DANCE din Timișoara, în parteneriat cu Primăria Timișoara și Consilul Local Timiș și cu sprijinul Federației Române de Dans Sportiv și al Federației Internaționale de specialitate – WDSF.

În cadrul evenimentului vor fi prezenți peste 60 de oficiali din țară dar și din Serbia, Austria, Germania , Italia , Grecia, Croația , Olanda, Azerbaijan, Turcia, Danemarca și Ungaria.

Cele trei zile de sportivitate și de spectacol la cel mai înalt nivel vin să aniverseze și cei 30 de ani de la înființarea Federației Române de Dans Sportiv.

 

Comentarii

comentarii