Acasă Actualitate Daniel Idolu, mandate de patru ani în Consiliul de Administrație la TAROM

Daniel Idolu, mandate de patru ani în Consiliul de Administrație la TAROM

DISTRIBUIȚI

dan idoluStatul a decis, după ani buni de mandate provizorii, mandate pe patru ani pentru membrii Consiliului de Administrație la TAROM.

Boagiu Anca Daniela, Bârcă Iuliana Cristina, Săsărman Monica, Iordache Costin Ionuț, Marcu Mirel Alexandru, Ursu Mihăiță și Idolu Iulian Daniel au primit mandate pe patru ani  în funcția de administrator în Consiliul de Administrație TAROM, începând cu 15 iunie 2024, potrivit unui anunț al TAROM.

„Urmărind reglementările privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice (OUG 109/2011) AGA stabilește mandate de 4 ani pentru administratorii numiți, cu o indemnizație fixă lunară brută în valoare de 12.500 lei, numai dacă cuantumul acesteia se încadrează în Bugetul de Venituri și Cheltuieli aprobat al companiei. În perioada următoare prioritățile companiei sunt legate de aplicarea planului de redresare pentru a asigura funcționarea economică sustenabilă a companiei, consolidarea poziției TAROM în sectorul transporturilor aeriene și oferirea de servicii de calitate pasagerilor noștri”, potrivit TAROM.

Comentarii

comentarii