Acasă Actualitate Daniel Pop, candidatul PSD la Primăria Orțișoara: A sosit momentul schimbării în...

Daniel Pop, candidatul PSD la Primăria Orțișoara: A sosit momentul schimbării în administrația din Orțișoara (P)

DISTRIBUIȚI

Domnule Pop, ați hotărât să candidați pentru funcția de primar al comunei Orțișoara. Ce v-a făcut să luați această decizie?

Candidez la funcția de primar al comunei Orțișoara deoarece consider că am pregătirea și cunoștințele necesare pentru a conduce comuna Orțișoara spre dezvoltare și modernizare, lucruri pe care cu toții ni le dorim foarte mult. Dacă vrei să schimbi ceva, atunci trebuie să te implici, iar eu știu că acum a venit momentul pentru o schimbare la nivelul administrației locale.

Care ar fi principalele obiective pentru viitorul mandat?

Printre priorități se numără accesarea fondurilor europene, introducerea rețelei de gaz Seceani – Călacea – Cornești, prin Programul Național ”Anghel Saligny”, înființarea rețelei de canalizare menajeră în satele Seceani, Călacea și Cornești și înlocuirea rețelei de apă , amenajarea unei piețe agroalimentare modernă, cu finanțare din fondurile Grupului de Acțiune Locală, construirea unei săli de sport în localitatea Orțișoara, prin fonduri de la Compania Națională de Investiții, amenajarea de terenuri de sport sintetice în toate satele, din bani de la bugetul local, construirea unei școli verzi, pe fonduri europene, construirea Casei de Cultură în Orțișoara, prin fonduri de la Compaia Națională de Investiții.

Cum vedeți colaborarea cu Consiliul Județean Timiș, instituție pentru președinția căruia candidează liderul partidului dumneavostră, Alfred Simonis?

Domnul Alfred Simonis a ajutat multe primării din postura de președinte al Camerei Deputaților, iar acest lucru arată implicare și dorință de a schimba lucrurile care nu funcționează corect și normal. Aceasta este relația care ar trebui să existe între primării și Consiliul Județean Timiș, o colaborare obligatorie, care ajută la dezvoltarea comunităților.

Sunt convins că vom colabora foarte bine și că ne vom putea baza pe sprijinul domnului Alfred Simonis, din viitoarea sa postură, de președinte al Consiliului Județean Timiș, pentru proiectele pe care vrem să le realizăm în comuna noastră.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – Organizația Județeană Timiș

Executat de Societatea Logos Consulting SRL

CUI mandatar financiar coordonator 21240002

Comentarii

comentarii