Acasă Economic Danya Cebus a deschis rezervările pentru cel de-al treilea bloc Adora Forest...

Danya Cebus a deschis rezervările pentru cel de-al treilea bloc Adora Forest din Timișoara

2478
DISTRIBUIȚI

Danya Cebus, dezvoltatorul celui de-al treilea bloc Adora Forest, a demarat procesul de vânzare și a deschis rezervările pentru apartamentele ce vor fi construite în cadrul celei de-a treia faze a complexului rezidențial din Timișoara. De vânzarea apartamentelor, la fel ca și în fazele anterioare, se va ocupa Hitch&Mosher, agentul exclusiv al proiectului.

Cea de-a treia etapă de dezvoltare a complexului rezidențial este reprezentată de un bloc cu regim de înălțime D+P+10E+11retras, cu 117 apartamente, cu finisaje de cea mai bună calitate și sistem de încălzire prin pardoseală. Adora Forest by Danya Cebus va cuprinde apartamente cu 2 și 3 camere, precum și apartamente de tip penthouse, diverse ca și compartimentare și spațiu, pentru a se plia pe nevoile și posibilitățile diferite ale viitorilor locatari.

„Dezvoltarea fazei a treia din complexul rezidențial Adora Forest reprezintă o premieră pentru noi, pe piața rezidențială din Timișoara. Am trecut de la stadiul de Antreprenor General pentru faza a doua a proiectului, la o dublă calitate pentru faza a treia, devenind atât Dezvoltator, cât și Antreprenor General. Suntem încântați de reacția foarte bună și rapidă a clienților noștri, fiind deja în discuții avansate pentru semnarea primelor contracte de rezervare, și ne dorim să le îndeplinim așteptările în privința viitoarei lor locuințe”, a declarat Shlomi Mintzer, CEO Danya Cebus ROM.

Pentru faza de lansare a proiectului, prețurile promoționale pornesc de la 1.275 Euro / metru pătrat util, preț cu TVA de 5% inclus. Adora Forest are cel mai bun raport preț – suprafață – calitate pentru apartamentele cu 2 și 3 camere, din care majoritatea dispun de extra-camera inclusă în preț. Această cameră poate avea funcţionalităţi multiple, de la o cameră pentru copii sau o cameră de joacă până la birou sau atelier pentru practicarea hobby-urilor.

 „Adora Forest by Danya Cebus păstrează funcționalitatea designului și standardele de calitate cu care i-am obișnuit pe clienții noștri. Conceptul de cameră-extra, terasele generoase și vederea superbă către Pădurea Verde se regăsesc și în cel de-al treilea bloc. Elementul de noutate este reprezentat, de data aceasta, de parcările subterane, de tip semiîngropat. Ne așteptăm ca faza a treia a complexului Adora Forest să se bucure de un interes crescut din partea potențialilor clienți, dată fiind preferința acestora pentru locuințe cu grădină sau situate cât mai aproape de natură”, a declarat Adelina Toader, Director Administrativ&Marketing în cadrul Hitch&Mosher, agenţia exclusivă a proiectului Adora Forest.

Proiectul Adora Forest Timișoara a fost demarat în anul 2013 și cuprinde, până în prezent, două blocuri, dintre care primul este vândut integral și locuit, iar cel de-al doilea este finalizat și se fac demersurile legale necesare pentru predarea către viitorii locatari.

Comentarii

comentarii