Acasă Eveniment Darius, adolescentul de 18 ani care şi-a făcut praf Mercedes-ul într-un parapet,...

Darius, adolescentul de 18 ani care şi-a făcut praf Mercedes-ul într-un parapet, a murit la Casa Austria din Timișoara

5715
DISTRIBUIȚI

A murit Darius, adolescentul de 18 ani care şi-a făcut praf Mercedes-ul într-un parapet, la Oradea. Liceeanul era în comă de aproape două luni şi medicii nu l-au mai putut salva.

Tânărul orădean Darius Bala, în vârstă de 18 ani, elev la Colegiul Naţional Mihai Eminescu, s-a stins din viaţă, la aproape două luni după ce a suferit un grav accident pe centura Oradiei, scrie Bihoreanul.

Pe 13 iulie, aflat la volanul unui Mercedes, tânărul nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed, iar autoturismul a derapat, izbind un parapet metalic şi un stâlp de electricitate.

Internat iniţial la Terapie Intesivă în Oradea, Darius a fost transferat apoi cu elicopterul la Clinica Casa Austria, secţie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara, pentru o intervenţie complexă de fixare a bazinului. După intervenţie, el a rămas în stare critică.

 Darius a mai fost supus unei alte intervenţii chirurgicale, căci pierdea foarte mult sânge. S-a descoperit că asta era din cauză că băiatul suferise un şoc hemoragic la artera iliacă stângă, o arteră din abdomen.

După cea de-a doua operaţie, doctorii au fost nevoiţi să-l ţină pe Darius în comă indusă. Conform sursei citate, Darius a murit vineri seara, la Timişoara.

Comentarii

comentarii