Acasă Actualitate Daruri de Paşte pentru copiii din Oraviţa

Daruri de Paşte pentru copiii din Oraviţa

613
DISTRIBUIȚI

daruri de pasteCu prilejul Paştelui, Asociația „Sfânta Ecaterina” din Oravița, în colaborare Sectorul Social-Filantropic Misionar și Activități cu Tineretul al Episcopiei Caransebeșului, a oferit cadouri – dulciuri și alimente specifice sărbătorii pascale – copiilor beneficiari ai serviciilor în regim after-school de la Centrul Social „Sfânta Ecaterina” din Oravița. Pachetele au mai conţinut pungi cu icoane, cărți de rugăciuni și alte obiecte bisericești din partea Centrului Eparhial. De asemenea, nu au fost uitați nici cei ce își desfășoară activitatea în centru, fie ei angajați sau voluntari.

La acțiune a participat și inspectorul social și pentru activități cu tineretul al episcopiei, Mihai Ciucur, alături de pr. Gelu Moldovan, de la parohia „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul”, în incinta căreia funcționează centrul.

„Acțiunea caritabilă de azi se înscrie în contextul preocupărilor obișnuite ale Bisericii față cei ce sunt în dificultate, în special în preajma marilor sărbători creștine. Pentru copiii de la Oravița, întâlnirea de azi a reprezentat, pe lângă un sprijin material oferit sub forma unor alimente, și un prilej de a înțelege că, dincolo de iepurași, ouă roșii, sau alte simboluri, de Sfintele Paști, cu toții prăznuim Învierea Mântuitorului Hristos. În acest mod, acțiunile caritabile ale Bisericii îmbracă un caracter duhovnicesc și educativ” a subliniat Mihai Ciucur, inspector social și pentru activitățile cu tineretul al Episcopiei Caransebeșului.

Comentarii

comentarii