Acasă Actualitate „Dați-vă demisia urgent, domnilor Fritz și Lațcău!”

„Dați-vă demisia urgent, domnilor Fritz și Lațcău!”

541
DISTRIBUIȚI

Marți, primarul Dominic Fritz a anunțat că abonații Colterm, casnici sau spitale, școli și instituții publice, vor rămâne fără apă caldă și căldură. E.On a întrerupt furnizarea de gaz la ora 12.00, iar negocierile cu furnizorii de ultimă instanță au eșuat, tocmai în ziua în care instanțele au aprobat intrarea în insolvență a companiei. Au apărut și primele reacții. De exemplu, Radu Țoancă, consilier local PSD, la câteva minute de la anunțul edilului-șef, cere demisiile primarului și viceprimarului USR PLUS.

„A fost sistată furnizarea de gaz la Colterm. De câteva minute zeci de mii de familii stau în frig, iar de mâine nu vor avea apă caldă! Revoluția în administrația Fritz a adus, în niciun an de mandat un dezastru fără precedent!

P.S. Boli asociate frigului: răceala, viroze, gripe, dureri de cap, nevralgii, alergii, laringită, sinuzită, depresie, reumatism, etc. Nu mai este nevoie de Covid pentru genocid medical!

Dați-vă demisia urgent, domnilor Fritz și Lațcău, altminteri veți păți ca Nicolae Ceaușescu în 1989 – când a fugit cu elicopterul de furia mulțimii!”, a scris Radu Țoancă pe Facebook.

Întrebat în conferința de presă despre „furia și dezamăgirea oamenilor”, Fritz a spus că se așteaptă ca acestea să fie destul de mari. Totuși, deși recunoaște că are o parte de vină, acesta consideră că nu trebuie numai el să fie „scos acum țap ispășitor”.

Comentarii

comentarii