Acasă Actualitate De 1 iunie CODRU Festival sărbătorește Ziua Puilor de CODRU prin acțiuni...

De 1 iunie CODRU Festival sărbătorește Ziua Puilor de CODRU prin acțiuni de revitalizare urbană desfășurate în Parcul Copiilor

DISTRIBUIȚI

CODRU Festival te invită în weekend-ul 1-2 iunie să contribui la „împădurirea” prin culoare a amfiteatrului din Parcul Copiilor și să ajuti la revitalizarea acestui spațiu urban.

Proiectul artistic demarat de CODRU Festival colorează zona amfiteatrului din Parcul Copiilor folosind ștampile de mari dimensiuni și o paletă de culori inspirate din nuanțele naturii pentru a aduce o nouă viață acestui spațiu binecunoscut copiilor.

Pe lângă această activitate, vizitatorii vor avea parte și de ateliere de meșteșugărit, ateliere de grădinărit urban, expoziție cu obiecte de artizanat, dar și o serie de momente artistice, unde creativitatea este liberă să se manifeste în diverse forme. 

Evenimentul este deschis tuturor celor care își doresc să sprijine un viitor mai verde, și se desfășoară în intervalul orar 10.00-20.00, cu acces gratuit.

Sărbătorim Ziua Puilor de Codru prin activități ce promit să transforme amfiteatrul parcului într-un spectacol de culoare și vibrație. Împreună cu elevii, studenții și profesorii de la Facultatea de Arte și Design,  Universitatea de Vest și Liceul de Arte Plastice din Timișoara, alături de copii și participanți de toate vârstele, ne propunem să transformăm spațiile urbane în zone verzi dinamice și funcționale.” a declarat Elena Aronoaie-Adorian, director creativ CODRU Festival.

Acțiunea face parte din proiectul Oxigen Planting Festival, finanțată de Consiliul Județean Timiș, prin programul TimCultura 2024, în parteneriat cu ING România.

Comentarii

comentarii