Acasă Eveniment De 1 iunie, pompierii îi așteaptă pe „pitici” în șapte locații din...

De 1 iunie, pompierii îi așteaptă pe „pitici” în șapte locații din județul Timiș

227
DISTRIBUIȚI

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș vor fi prezenți marți, 1 iunie, între orele 10.00 și 14.00, în șapte locații din județ pentru a se întâlni cu „piticii” și părinții acestora. Vor fi aduse și autospeciale, iar echipajele de intervenție vor răspunde tuturor întrebărilor ridicate de cei mici.

Mai exact, echipajele ISU Timiș vor fi prezente în Parcul Copiilor din Timișoara, în Parcul Central din Dumbrăvița, în Parcul George Enescu din Lugoj, în parcarea Hotelului Silvana (lângă terasa „La avion”) din Buziaș, în Parcul Anton Kratzer din Deta, în Parcul Central din Făget și în Parcul Copiilor din Sânnicolau Mare.

„În acest interval orar (10 – 14, n.r.), copiii pot vizita autospecialele noastre de intervenție care vor fi prezente în locațiile menționate mai sus, alături de echipajele de intervenție care pot răspunde curiozităților celor mici legate de activitatea pompierilor salvatori. Vă așteptăm cu drag!”, transmite Elena Negherea, purtător de cuvânt al ISU Timiș.

Comentarii

comentarii