Acasă Actualitate De 12 ani, seniorii din Calea Lipovei cer primăriei să le foreze...

De 12 ani, seniorii din Calea Lipovei cer primăriei să le foreze o fântână! “Când a venit <<împăratul>> Fritz au blocat proiectul!”

DISTRIBUIȚI

Seniorii din Calea Lipovei Timișoara sunt extrem de revoltați pe actuală conducere useristă a Primăriei Timișoara, fiindcă de trei ani le-au blocat un proiect foarte necesar de forare a unei fântâni pe strada Martir Constantin Zăbulică.

“Noi de 12 ani facem demersuri să fie forată o fântână pentru pensionarii din Calea Lipovei. La urma-urmei, în administrația Robu, a fost întocmit dosarul, a fost făcut studiu de fezabilitate a fost plătit proiectant, dar când a venit <<împăratul>> Fritz a blocat proiectul. Totul a ajuns în stadiul de licitație, iar după licitație l-au blocat”, susține Vasile Mariș.

Care este motivul blocării proiectului?

“Numai el știe, domnul Fritz!”, susțin seniorii.

În sesizarea făcută către cotidianul Ziua de Vest, reprezentanții seniorilor din Calea Lipovei mai susțin că au încercat trei ani să ajungă în audiență la primarul Fritz, dar nu au fost primiți.

“Nu am reușit. Dacă  ajungeam în audiență la domnul Dominic Fritz, dacă nu eram refuzat, i-aș fi spus: Pensionarii v-au votat domnule Fritz. Forarea unei fântâni în cartierul nostru este un obiectiv principal destinat seniorilor. E un strict necesară. Avem nevoie de apă curată din pământ în cartier. Să mai așteptăm încă 10 ani sau la nesfârșit?”, a adăugat Matiș.

Fântâna urma să fie forată pe strada Martir Constantin Zăbulică. Comisia care a fost la fața locului a stabilit locul între blocul A15-A și un alt bloc de garsoniere. Undeva la mijlocul străzii.

“Forarea unei fântâni este foarte necesară pentru cetățenii din cartierul Calea Lipovei, în deosebi pentru pensionari, fiindcă foarte mulți ar fi arondați la acest obiectiv. Există unii bătrâni care se deplasează cu suportul metalic până la fântâna de la școală ca să ia apă. E departe acolo. Cam așa stau lucrurile în calea Lipovei”, a atenționat Vasile Mariș.

Noi am încercat să luăm opinie de la Primăria Timișoara în legătură cu această problemă, dar nu ni s-a dat niciun răspuns. Am fost ignorați, așa cum sunt ignorați și seniorii.

Comentarii

comentarii