Acasă Actualitate De 20 de ani, Road Patrol MC Bikers – unul dintre cele...

De 20 de ani, Road Patrol MC Bikers – unul dintre cele mai mari festivaluri moto și metal are loc la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Road Patrol MC România sărbătorește anul acesta 20 de ediții de Road Patrol Bikers Festival! Evenimentul se va desfășura la Poligonul AJVPS Timișoara în perioada 5-7 iulie.

Evenimentul este unul dintre cele mai mari festivaluri moto și metal din zona de vest, devenind un pilon al comunităților rock / metal și moto de-a lungul celor 20 de ediții.

Ediția cu numărul 19 s-a bucurat de un lineup epic cu artiști internaționali consacrați și un show memorabil pentru public prestat exclusiv în cadrul festivalului de către Atrocity și Leaves Eyes. Un alt element cheie al lineup-ului a fost performanța unei trupe locale îndrăgite, Weeping Assault, făcând parte din agenda deja tradițională a festivalului de a susține scena locală.

Ediția cu numărul 20 promite a fi una specială, aniversarea a 20 de ani de istorie și cultură, iar oaspeții din toate colțurile lumii sunt așteptați să sărbătorească acest moment alături de Road Patrol MC România.

Headliner-ul pentru ziua de vineri este deja confirmat: Born From Pain, o trupă de hardcore old school din Olanda care activează de peste 25 de ani, pentru prima dată în Timișoara într-un show exclusiv la Road Patrol Bikers Festival 2024.

Tot pentru ziua de vineri, de asemenea in premiera, o trupă all-female din Serbia – Jenner, heavy / thrash metal old school, 80s headbanger. Cele 3 fete au lansat în 2024 albumul “Prove Them Wrong” și promit o prestație incendiară. A alta trupă confirmată pentru festival, în ziua de sâmbătă, este (EchO), o trupa doom metal / death doom italiana deloc straina de Romania. Cea mai recentă lansare, al 4-lea album “Witnesses”, s-a bucurat de feedback pozitiv din partea tuturor ascultătorilor.

Cu mai puțin de 2 luni până la festival, Road Patrol MC urmează să anunțe și următorii artiști pentru a completa lineup-ul ediției aniversare. Participanții la festival vor fi de asemenea invitați să participe la concursuri și activități de entertainment dar și educaționale pe tot parcursul festivalului.

Ziua de sâmbătă va fi deschisă tradițional cu parada moto menită să educe participanții în legătură cu pericolele în trafic dar și pentru conștientizarea participării motocicliștilor la trafic. Biletele se pot achiziționa în rețeaua Iabilet la prețul de 150 de lei pentru toată durata festivalului sau 100 de lei / bilet pe o zi: https://www.iabilet.ro/bilete-road-patrol-mc-romania-bikers-festival-2024-95368/

Proiect finanțat în cadrul „Programului anual propriu pentru acordarea de finanțări nerambursabile de la bugetul local al Comunei Ghiroda pentru activități nonprofit – domeniul Cultură – pe anul 2024”.

Comentarii

comentarii