Acasă Actualitate De astăzi, cafeaua se bea la Starbucks IuliusMall

De astăzi, cafeaua se bea la Starbucks IuliusMall

DISTRIBUIȚI

Din 1 iulie, la IuliusMall Timişoara se poate bea prima cafea din Banat. Cafeneaua Starbucks are o suprafaţă de 175 metri pătraţi şi este amplasată la parterul Iulius Mall, în aripa nouă a centrului comercial. Cafeneaua dispune şi de o terasă de 50 metri pătraţi unde clienţii pot savura cafeaua preferată în aer liber.
“Suntem bucuroşi să inaugurăm prima cafenea Starbucks din vestul ţării în Timişoara şi să le oferim consumatorilor noştri Experienţa Starbucks care ne-a făcut cunoscuţi în întreaga lume. Succesul de care ne-am bucurat încă de la intrarea în România ne-a dat încredere în potenţialul pieţei locale a cafenelelor şi ne-a determinat să extindem prezenţa Starbucks în ţară. Suntem onoraţi să ne întâmpinăm astăzi clienţii din Timişoara şi sperăm să venim în completarea culturii cafelei deja existente aici” a declarat Viorel Stoiean, District Manager Marinopoulos Coffee Company III SRL. „Timişoara este un oraş special, un oraş cu o puternică amprentă occidentală, cu un ritm de dezvoltare rapid şi cu un mediu cultural şi economic efervescent. Suntem bucuroşi să fim parte din viaţa de zi cu zi a pasionaţilor de cafea din Timişoara” a continuat Viorel Stoiean.
Cafeneaua Starbucks din Timişoara oferă un meniu complet de băuturi pe bază de cafea apreciate în întreaga lume, cu o varietate de băuturi calde sau cu gheaţă precum Caffè Latte, Caramel Macchiato, Caffè Mocha, diverse tipuri de Frappuccino, sucuri de fructe şi ceai, deserturi precum brioşe cu ciocolată, afine sau scorţişoară şi mere, tort cu ciocolată New York sau Raspberry Cheese Cake. Consumatorii au în plus  la dispoziţie o selecţie de peste 10 sortimente şi amestecuri din cele mai bune boabe de cafea pentru preparat acasă, produse de patiserie, deserturi, precum şi o selecţie de accesorii pentru măcinarea cafelei şi cadouri pentru cei dragi. Cei care locuiesc sau lucrează în zonă, precum şi cei care vizitează centrul comercial IuliusMall  vor avea ocazia să se bucure de cafea de cea mai bună calitate, servicii legendare şi "Experienţa celui de-al treilea loc", mediul confortabil pentru care Starbucks este recunoscut în întreaga lume, un loc în care clienţii se pot relaxa după o sesiune de cumpărături.  
“Pe parcursul celor peste 2 ani de prezenţă în România, încrederea noastră în potenţialul pieţei locale a fost confirmată de reacţia pozitivă a sutelor de clienţi care vizitează cafenelele Starbucks în fiecare zi. Suntem încântaţi să aducem Experienţa Starbucks şi în Timişoara şi să fim mai aproape de clienţii noştri din vestul ţării” a mai adăugat Viorel Stoiean.
"Am luat decizia de a veni la Timişoara după o analiză laborioasă a potenţialului pieţei din această zonă. Decizia de a deschide o nouă cafenea a fost luată anul trecut. Acum, în noile condiţii economice, extinderea noastră în România este încetinită şi ne vom concentra pe dezvoltarea celor existente. Cafeneaua din Timişoara are ultimul design dezvoltat de Starbucks în anul 2008, aşadar putem spune că este cea mai modernă din România, " ne-a declarat Manolis Serfiotis, marketing director la Marinopoulos Coffee Company SA.
Starbucks a pătruns pe piaţa din România pe 17 aprilie 2007, prin inaugurarea primei cafenele din Europa Centrală şi de Est la Bucureşti, ca rezultat al unui joint venture dintre Starbucks Coffee Company (NASDAQ:SBUX) şi partenerul său european Marinopoulos Group. În prezent, compania operează şapte cafenele pe piaţa din România, dintre care cinci în Bucureşti (Plaza Romania, Bucureşti Mall, Baneasa Shopping City, Liberty Center, America House Center), o cafenea în Cluj-Napoca (Iulius Mall) şi o cafenea în Timişoara (Iulius Mall).

Comentarii

comentarii