Acasă Administraţie De câteva luni, la Pasajul Jiul mai sunt 10 zile de lucru

De câteva luni, la Pasajul Jiul mai sunt 10 zile de lucru

1085
DISTRIBUIȚI

De fiecare dată când susține o conferință de presă, și o face de două ori pe săptămână, primarul Nicolae Robu anunță că mai este puțin și se termină lucrările la cele două pasaje din Timișoara. Marți, el a anunțat că deschiderea pasajului Jiul se apropie pentru a doua oară în această toamnă de ultima sută de metri, după ce precedenta a fost anunţată pentru începutul lunii septembrie.

„Acolo mai e de lucru cel mult 10 zile efectiv. Nu ştim când vom avea aceste 10 zile (de vreme bună efectiv, n.r.), depinde de vreme. Sperăm să nu dureze mult până vom putea face şi aceste ultime reparaţii la acest pasaj, pentru a-l putea da în exploatare total funcţional, pe 5 benzi. Acum se lucrează la placarea pereţilor cu granit”, a declarat Nicolae Robu.

Timp favorabil este necesar şi pentru turnarea de vopsea specială peste stratul de beton pe porţiunea de sub pod până pe bd. Republicii, unde este montat sistemul de degivrare.

La pasajul Popa Şapcă, lucrurile sunt la fel cum le ştim: se lucrează pe Demetriade la montarea rezervoarelor în care va fi pompată apa de ploaie, la averse, şi de unde va fi mai apoi deversată în sistemul de canalizare al oraşului. Pe scurt, mai este de lucru.

Comentarii

comentarii