Acasă Actualitate De ce ai nevoie de un mediaplan

De ce ai nevoie de un mediaplan

DISTRIBUIȚI

Orice business care vrea să fie vizibil are nevoie de expunere prin servicii media, iar orice campanie publicitară de succes începe cu un mediaplan corect. Selectarea canalelor potrivite pentru promovare, negocierea spațiului publicitar în funcție de bugetul fiecărui client, lansarea și monitorizarea campaniei de imagine depind, în performanță, de un media planner bun, cu experiență.

Ca să poți măsura eficacitatea campaniei și să maximizezi întoarcerea investiției ai nevoie de un expert care să-ți ghideze resursele de publicitate în direcția corectă. Poți apela la o agenție media sau poți intra pe Mediabuy.ro, unica platformă online de servicii media din România, care îți facilitează accesul către toți operatorii media și îți oferă consultanță de la media planneri cu experiență de peste 12 ani în domeniu.

Iată câteva motive întemeiate ca să înțelegi cât de important este un mediaplan pentru afacerea ta și ca să alegi serviciile Mediabuy.ro.

Beneficiezi de un instrument care îți măsoară succesul campaniei

Un mediaplan bine realizat îți stabilește obiective importante pentru business și te ajută să urmărești procesul de implementare pe toată durata campaniei de publicitate. Vei deveni, astfel, mai organizat și vei putea identifica mai ușor problemele care îți sabotează succesul. Acum, totul este mai simplu ca niciodată. Înregistrează-te pe platforma online de servicii media, completează formularul și intră în contact cu un media planner.

Îți urmărești bugetul în timp real

Atunci când ai un mediaplan la dispoziție, poți urmări planul de investiție din perspectiva unui marketer experimentat. Acest lucru te ajută să nu ai surprize neplăcute și să obții maximum din întoarcerea investiției. De aceea nu este indicat să faci singur planul de promovare prin servicii media.

Vei ști la ce să rezultate să te aștepți de la fiecare canal media

Media plannerul va înțelege nevoile și obiectivele business-ului tău și va putea să îți configureze un drum sigur spre promovare. În acest fel, vei ști și tu la ce rezultate să te aștepți de la fiecare canal media. Apoi, același media planner se ocupă de cercetare și analiză și îți oferă informații clare despre segmentul de public căruia trebuie să te adresezi. Astfel îți vei înțelege mai bine audiența și vei putea targeta următoarele campanii și mai eficient.

Echipa Mediabuy.ro este alcătuită din oameni cu experiență în domeniu și fiecare are convingerea că o campanie de succes pentru un client aduce beneficii tuturor. Astfel, ai garanția unui partener de încredere pentru promovare.

Ai la dispoziție toate canalele media de promovare

Dacă vei apela la noua platformă online de servicii media, vei avea acces la toate tipurile de promovare – reclame la TV, la radio, în print sau în mediul online, în funcție de bugetul disponibil. Apelând la o agenție media și având suportul unui media planner, campania ta de promovare va fi completă, corectă și perfect adaptată profilului business-ului tău.

Vei avea perspective bazate pe date sigure

Cu ajutorul unui mediaplan poți lua decizii legate de campanie bazate pe date corecte. De asemenea, poți face previziuni mult mai ușor, pentru că ai deja argumente reale. În aceste fel, vei putea, de asemenea, să optimizezi bugetul pentru a atinge obiectivele dorite.

 

Comentarii

comentarii