Acasă Actualitate De ce ai vrea să-ți porți treningul în această primăvară?

De ce ai vrea să-ți porți treningul în această primăvară?

302
DISTRIBUIȚI

Urât și iubit în egală măsură, este, împotriva a toate acestea, îmbrăcămintea vedetă a sezonului

Oricât de incredibil ar părea, acel prieten de-ai tăi care vede treningul ca pe o a doua piele a devenit „la modă”. Nu, nu glumim. Visul tuturor celor care și-au imaginat că merg în trening peste tot fără să fie judecați s-a împlinit. Pasarela a vorbit și a spus că, din moment ce estetica urbană reușise să se impună, era timpul să o implementăm complet. Și una dintre stindardele acestui stil este tocmai acest lucru foarte controversat din două piese.

Trening Nike bărbați – oferte

Mai întâi, tricoul polo a făcut saltul de pe terenul de tenis la asfalt. Apoi hanoracul s-a strecurat în „îmbrăcămintea de stradă ” și imediat au venit adidașii care au ajuns chiar la birouri, asortați la costume. Este clar că lumea sportului a devenit un factor determinant în garderoba bărbaților, așa că nu a fost surprinzător faptul că treningul a trăit momentul său special de glorie dincolo de adolescență.

Triumful esteticii sportive

Originea sa datează din lumea atletismului din anii 60 și dovadă stă numele său în limba engleză, „trening”, care explică totul. Costumul care urma să fie folosit pe pistă a devenit în curând o uniformă sportivă în multe alte discipline. Dar saltul lor la îmbrăcăminte de stradă este atribuit de mulți celor de la Run-DMC, formația din New York care a făcut atât de mult pentru cultura hip hop în anii 80 și 90 și care a reușit să facă din îmbrăcămintea exclusiv de sport o tendință. Un efect care se repetă treizeci de ani mai târziu datorită propunerilor pe care firme precum Gucci sau Versace le-au făcut și unii dintre cei mai eleganți bărbați ai momentului au îndrăznit deja să-l poarte.

Atunci când alegeți un model, aveți două opțiuni: să vă lăsați seduși în fața versiunilor de lux ale unor mărci precum Balenciaga sau Supreme sau să apelați la nostalgie și pragmatism și să recurgeți la unul dintre brandurile sportive care au experiență în acest tip de stil, cum e Nike. Desigur, oricât de mult te atrage vintage-ul, uită de recuperarea acelui model de trening pe care l-ai depozitat în portbagaj de ani de zile sau profită de ocazie pentru a-ți arăta culorile echipei în afara stadioanelor.

Trening Nike bărbați – oferte

De asemenea, nu există reguli în ceea ce privește materialele sau desenele. Veți găsi treninguri din materiale ca bumbac, poliester, cu benzi laterale, în culori neon, simple și sobre, cu sigle mari, cu fermoar și fără. Tocmai această ofertă largă ne determină să o urâm și să o iubim aproape la fel.

Combinații neașteptate

Acum, poate că v-am convins să vă procurați un trening rămâne întrebarea: cum puteți apăra acest pariu fără a fi ridicol? Acum e mai simplu ca oricând. Odată cu pandemia și lockdown-ul, mulți au trecut la îmbrăcămintea de „casă” direct în stradă. Treningul, pantalonii sweatpants sau adidașii sunt confortabili atât acasă, cât și afară, la plimbare, în parc, la shopping sau la scos câinele. Și de aici a mai fost doar un pas.

Contextul ar trebui să fie întotdeauna informal (să nu-l îmbraci dimineața pentru a merge la birou sau să îl alegi pentru a merge la petrecere în afară de costum) și, deși cele două piese sunt aproape inevitabil însoțite de adidași. Tot ce trebuie să faceți este să încercați amestecuri care funcționează, cum ar fi includerea unui tricou dedesubt sau chiar combinarea pieselor între două treninguri diferite, în culori diferite. Adaptarea acestuia de la un editorial de modă la realitate necesită o anumită abilitate stilistică și o mare personalitate.

Trening Nike bărbați – ofertele zilei aici

Dacă opțiunea „aspect total” vi se pare prea mare, puteți începe separat cu treningul pentru a vă familiariza. Încercați bluza de trening combinată cu blugi și un tricou sau polo acum că vine vremea bună și decontextualizați-o cu niște „chinos” și o cămașă pentru a reduce formalitatea. De asemenea, puteți lăsa pantalonii solo să se amestece cu pulovere și jachete jucându-se pentru a amesteca texturi și chiar să modificați încălțămintea cu mocasini. Propuneri de neconceput care până acum se încadrau în categoria infracțiunilor contra bunului gust și care apără acum eticheta de „cool”. Ironii ale modei.

Comentarii

comentarii