Acasă Sport De ce clubul de fotbal Poli Timișoara nu va muri?

De ce clubul de fotbal Poli Timișoara nu va muri?

1509
DISTRIBUIȚI

Clubul de fotbal Poli Timișoara a devenit unul dintre cluburile stabile din punct de vedere financiar din eșalonul secund, în ciuda previziunilor sumbre.

Pe lângă aceasta, sub comanda lui Valeriu Răchită și cu jocul prestat de echipa mult îmbunătățită în iarnă, Poli s-a apropiat de zona salvării.

De asemenea, a obținut puncte contra unor formații mai bine situate, câștigând și cele două derby-uri ale orașului.

Radu Birlică, administrator special, susține că, din nefericire, timpul a fost cel mai mare inamic al clubului, Poli având la dispoziție doar 17 etape pentru a sări peste linia retrogradării. În plus, așa cum a fost și în jocul de duminică împotriva Universității Cluj, Poli Timișoara a fost prejudiciată în mod flagrant și cu arbitraje ”la comandă”, misiunea rămânerii în Liga 2 devenind tot mai grea.

“Poli are mai departe șanse matematice de a se salva și le va juca până la final – spune Radu Birlică. Oricum, indiferent de situație, Poli va evolua corect până în ultima secundă a acestui sezon. Nu vor conta adversarul sau obiectivul echipelor întâlnite. Orice-ar fi, Poli va termina acest sezon cu fruntea sus, mândră că s-a luptat cu onestitate și încredere!

Indiferent de deznodământul sezonului, Poli Timișoara va continua să caute soluții pentru continuarea activității! Cei care sunt alături de noi și care au fost în ceasurile cele mai grele lângă club și echipă trebuie să știe că Poli nu va muri!”, speră Birlică.

 

 

Comentarii

comentarii