Acasă Actualitate De ce joacă oamenii la loteria română Loto 6/49?

De ce joacă oamenii la loteria română Loto 6/49?

DISTRIBUIȚI

Încă din cele mai vechi timpuri, oamenii au fost fascinați de risc. În cultura populară există numeroase expresii și proverbe care transmit înțelepciune despre această pasiune, cea mai celebră fiind „cine nu riscă, nu câștigă”.

Pasiunea noastră pentru tot ce înseamnă risc a dus la inventarea jocurilor de noroc, a loteriilor și a sistemelor de pariuri. Mii de oameni au reușit să își schimbe complet viața asumându-și un risc, gest în urma căruia au câștigat sume exorbitante de bani. După anul 1990, zeci de români au câștigat foarte mulți bani jucând câteva numere pe un bilet de loterie.

Loteria Română Loto 6/49

Puțină lume știe istoria Companiei Naționale Loteria Română și faptul că aceasta are mai bine de 120 de ani de la înființare, în anul 1906. Compania de stat deține monopolul în tot ceea ce înseamnă organizarea, exploatarea și business-ul jocurilor de noroc, loto, pariuri, jocuri de casino, bingo și jocuri tip slot-machines.

Actul de înființare a Loteriei Române a constat în Legea pentru constituirea unui fond al asistenței sanitare a sătenilor, fiind promulgată cu mare fast chiar de Regele Carol I. Foarte interesant este faptul că, inițial, Biserica era cea care organiza jocurile, iar banii erau împărțiți mai multor câștigători.

Oricine poate juca la Loto 6/40

Cum joci la Loto 6/49? În urmă cu câțiva ani, dacă voiai sa pui un bilet la loterie trebuia să te îmbraci frumos și să mergi la cea mai apropiată sucursală Loto 6/49. Acolo completai un bilet fizic care era înregistrat de o angajată profesionistă pentru ca eventualele câștiguri să poată fi validate ulterior. Mai mult, numerele norocoase erau anunțate la televiziunea națională în fiecare duminică.

În acest moment este mult mai ușor să joci la loterie. Tot ce ai de făcut este să accesezi un site de profil, să îți faci un cont și să alegi numerele preferate prin cumpăra bilete loto online. Cu un dispozitiv care are acces la Internet poți face toate aceste lucruri din confortul propriei locuințe.

Cum avem grijă să profităm corect de câștigurile la Loto

Mulți oameni au reușit să își schimbe viața cu un premiu câștigat la loterie, dar și mai mulți au ajuns în ruină în doar câteva luni după marele eveniment.

Dacă vă simțiți norocoși și reușiți să câștigați premiul cel mare la loterie, aveți grijă să gestionați acest eveniment cu mai multă înțelepciune decât majoritatea câștigătorilor dinaintea dumneavoastră. Cel mai important pas pe care ar trebui să îl faceți este alegerea unui consilier financiar care să vă îndrume corect către multiplicarea banilor câștigați. Evitați să luați decizii financiare pe cont propriu, mai ales dacă nu activați în domeniul financiar.

Norocul poate surâde oricui are suficient curaj de a juca la Loterie. Istoria ne-a demonstrat că oameni din diverse pături sociale au reușit să își schimbe viața cu un simplu bilet pe care au ales aleator câteva numere norocoase. Aveți grijă, însă, cum vă gestionați câștigurile. Nu vreți să ajungeți doar un alt nume pe o listă a celor care au risipit câștigurile.

Comentarii

comentarii