Acasă Monden/Lifestyle De ce tine atat de mult Gigi Becali la timișoreanca Alina Vidican?

De ce tine atat de mult Gigi Becali la timișoreanca Alina Vidican?

DISTRIBUIȚI

Gigi Becali a spus totul despre relatia timișorencei Alina Vidican cu Borcea. Latifundiarul e nasul de cununie al celor doi.

Gigi Becali tine foarte mult la prietenul sau, Cristi Borcea, si l-a sprijinit pe acesta pe tot parcursul anilor pe care fostul lider de la Dinamo i-a petrecut in spatele gratiilor. Latifundiarul din Pipera nu si-a ascuns niciodata insa dezacordul in ceea ce priveste viata sentimentala a prietenului sau.

Cu toate ca stia ca Borcea este un mare iubitor al sexului frumos si nu este genul de barbat al unei singure femei, Becali a acceptat totusi sa fie parintele spiritual al cuplului Cristi Borcea- Alina Vidican, protagonistul nostru simpatizand-o foarte mult tanara.

In ciuda diferentei de varsta dintre cei doi, latifundiarul din Pipera a sustinut mereu relatia si a sprijinit-o pe Alina cand aceasta se certa cu Borcea.

Finantatorul Stelei i-a “taxat” deseori greselile finei, dar nu s-a ferit sa spuna ca dintre toate femeile din viata prietenului sau, tanara i s-a parut cea mai sincera si sufletista.

“Fina este vulcanica, dar are sufletul curat si il iubeste sincer pe Cristi. Nu sta cu el pentru bani, ii poarta o dragoste nebuna. Cand se cearta rau, eu il mai imbunez pe Borcea, ii zic sa o ierte, ca e si ea tanara si e normal sa mai greseasca”, spunea Becali in urma cu ceva timp. 

Comentarii

comentarii