Acasă Actualitate De ce va fi absent Nicolae Robu în Ziua de Vest?

De ce va fi absent Nicolae Robu în Ziua de Vest?

3734
DISTRIBUIȚI

Stimate domn primar, Nicolae Robu,

Ne pare rău să vă anunțăm că, din spirit de solidaritate față de mai mulți colegi de breaslă, dar și față de imaginea și libertatea presei libere din Timișoara, România și lume în general, pentru care s-a murit, s-a făcut detenție, s-au scris zeci de mii de pagini și s-au construit adevărate temple simbolice, vom proceda, în zilele următoare, la următoarea atitudine publică: Nu acceptăm apelativul (apelativele) de ”idioți/idioate”, care, de altfel NU vă fac onoare. Natural, ar trebui să acționăm, împreună, în fața Justiției, toate organizațiile media și să ne cerem drepturile.

De asemenea, o să ignorăm demersurile dumneavoastră, privind promovarea imaginii personale, pe care o cultivați după modelul nord-coreean, drag și defunctului Ceaușescu, care a iubit propaganda și imaginea de ”fiu iubit al poporului”, în vreme ce lumea îl ura!

Regretăm că în orașul în care s-a cerut, pentru prima oară în România, după comunism, libertate și presă liberă, insultați presa, iar dacă jurnaliștii nu vă laudă, devin, urgent, ”dușmanii clasei”….

Suntem siderați de cumulul de insulte pe care-l promovați, public, de aceea, o vreme, fie că veți poza în costum și cravată, fie în chiloți de sport, ne vom preface că nu vă (re)cunoaștem… O vreme, în care, desigur, publicul va fi informat despre activitatea administrației, așa cum este firesc.

Cu mare suferință,

Niște jurnaliști de la Ziua de Vest

Comentarii

comentarii