Acas─â Politica De ce a venit Gabriela Firea cu elicopterul la Lugoj

De ce a venit Gabriela Firea cu elicopterul la Lugoj

DISTRIBUIȚI

Politicieni de seama ai Lugojului si ai judetului Timis, primari si lideri de partide au luat parte sambata, la nunta de argint a omului de afaceri Gabriel Olariu, care a aniversat 25 de ani de casnicie alaturi de sotia sa Ionela!

Petrecerea organizata la Pensiunea Lois din Dealul Viilor, i-a adus in prim plan, ca invitati de seama, pe primarul Francisc Boldea (PSD), fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Titu Bojin, (UNPR), Ben-Oni Ardelean, deputat PNL Timis, primarul comunei Firdea, Samuel Lupulescu, primarul comunei Traian Vuia, Vasile Petruescu si altii. Intre invitatii speciali s-a numarat si primarul capitalei, Gabriela Firea si sotul acesteia, primarul orasului Voluntari, Florentin Pandele!

Surse apropiate LugojOnline sustin ca cei doi au sosit la Lugoj, pentru acest eveniment, la bordul unui elicopter.

Daniel Gabriel Olariu, managerul societatii Ausnit, Olariu si Asociatii, gestioneaza mai multe afaceri in Lugoj, intre care Parcarile de camioane cu statie de vanzarea carburantilor, restaurant, motel si spatii de servicii de pe centura municipiului. Alaturi de fratele sau, Gigel Olariu, omul de afaceri detine postul local de radio si televiziune si gestioneaza afaceri in domeniul turistic, dar si activitati in domeniul social si religios. Cei doi au solicitat in luna aprilie, transmiterea in folosinta gratuita a fostei centrale termice din cartierul Micro 4, catre Fundatia ÔÇ×Misiunea Painii VietiiÔÇŁ, proiectul initiat de primarul Francisc Boldea fiind retras de pe ordinea de zi a Consiliului Local, din cauza nemultumirilor iscate in randul lugojenilor care locuiesc in acest cartier.

Foto: LugojOnline 

Comentarii

comentarii