Acasă Eveniment De „distracție”, un tânăr trăgea cu o armă airsoft în peturi și...

De „distracție”, un tânăr trăgea cu o armă airsoft în peturi și pahare, în parcarea Stadionului „Dan Păltinișanu”. A fost oprit de polițiștii locali înainte de a răni pe cineva

DISTRIBUIȚI

În noaptea de marți spre miercuri, 5 spre 6 aprilie, în jurul orei 23.40, polițiștii locali care patrulau în zona Stadionului „Dan Păltinișanu” au observat un grup de tineri. Când s-au apropiat de ei, agenții au constatat că unul dintre aceștia trăgea cu o pușcă, care părea a fi de tip airsoft, în peturi și pahare de unică folosință.

„La vederea patrulei, acesta a încercat să ascundă arma. Cel în cauză a fost identificat în persoana lui L.V.F, de 22 de ani, din Timișoara. Acesta a declarat că arma aparține unuia dintre prietenii săi, cu care se afla în parcare, nerealizând pericolul la care îi poate expune pe cei din jur trăgând cu pușca respectivă. Tânărul a fost preluat de polițiștii locali și predat pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 2”, transmit reprezentanții Poliției Locale Timișoara.

Potrivit normelor metodologice de aplicare a Legii 295/2004, desfășurarea unor activități sportive sau de agrement pe domeniul public, ce implică portul și folosirea replicilor de arme tip airsoft sau a dispozitivelor paintball, este permisă doar cu acordul autorităților publice locale, dacă locul nu este frecventat de populație, perimetrul este semnalizat, unitatea de poliție competentă teritorial este înștiințată, iar persoanele participante sunt echipate corespunzător.

Comentarii

comentarii