Acasă Cultura De fapt e frumos – o dramă în spații virtuale și reale,...

De fapt e frumos – o dramă în spații virtuale și reale, la Teatrul German Timișoara

678
DISTRIBUIȚI

Bănățenii sunt invitați la o dramă în spații virtuale și reale – De fapt e frumos – de Volker Schmidt, în 5 martie, de la ora 19.30, la Teatrul German Timișoara.

Regia şi decorul aparțin lui Volker Schmidt. Costumele: Nina Kroschinske. Dramaturgia: Patricia Pandek. Light-design: Botond Nosz. Cu: Konstantin Keidel, Ioana Iacob, Rareş Hontzu, Richard Hladik, Isa Berger, Oana Vidoni.

„De fapt e frumos“ priveşte îndeaproape relațiile unei generații care se remarcă prin fuga de obligații, fiind mereu în căutarea a ceva mai bun.

E un spectacol despre oameni în jurul vârstei de 30 de ani, bine instruiți, care trec de la un job temporar la celălalt, sunt mereu pe drumuri și trăiesc în locuințe semimobilate, dar ale căror profiluri pe rețelele de socializare sunt actualizate non-stop și puse la punct.

În spatele banalității prezentării sinelui pe facebook se ascunde însă drama căutării relaţiei potrivite.

Cum să trăim şi cum să iubim? Aspiraţia de a găsi marea iubire rămâne neschimbată.

Spectacolul „De fapt e frumos” pornește tocmai de la contradicţia dintre concepţia romantică despre o relaţie fără sfârşit şi condiţiile de viaţă reale ale generaţiei de azi.

Pentru că de fapt avem tot ce ne trebuie, însă doar de fapt, în realitate însă lipseşte ceva… iar astfel sintagma „de fapt” devine motto-ul unei întregi generaţii.

Comentarii

comentarii